Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βαθύτατη θλίψη για τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Ήταν μια τρυφερή γυναίκα...»

Τι εξομολογήθηκε;

3 Νοεμβρίου 2022 17:40
Βαθύτατη θλίψη για τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Ήταν μια τρυφερή γυναίκα...»
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν πολλά χρόνια ο Πάνος Μιχαλόπουλος είχε βρεθεί δίπλα στην Τασσώ Καββαδία, η οποία έκανε την γιαγιά του στη σειρά «Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο».

Όπως ήταν φυσικό οι δυο τους ανέπτυξαν μια στενή φιλία και όταν έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός το 2010, ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν από τους πρώτους που είχαν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια γι' αυτή. Με την ευκαιρία δείτε όσα δεν ξέρατε για την Τασσώ Καββαδία: Η «κακιά» του ελληνικού κινηματογράφου που οι θεατές μισούσαν.

Τότε είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Υποδυόταν τη γιαγιά μου. Μια Κρητικιά που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί της. Ηταν μια τρυφερή γυναίκα χωρίς έπαρση και ίχνος ανταγωνισμού, που την είχαμε αγαπήσει και την είχαμε στα όπα-όπα. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι ερχόταν πιο μπροστά από όλους στο γύρισμα, ποτέ δεν κουράστηκε και δεν ξέχναγε ούτε μία ατάκα, κάτι σπάνιο στους μεγάλους ανθρώπους».

Τασσώ Καββαδία Πάνος Μιχαλόπουλος

Το ξέσπασμα του Πάνου Μιχαλόπουλου για τον Λάκη Λαζόπουλο: «Θα το πληρώσει»

Συνέντευξη στην Freddo και το Νίκο Νικόλιζα είχε παραχωρήσει πριν μερικά χρόνια ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τον Λάκη Λαζόπουλο.

Δείτε επίσης: «Βόμβα» μεγατόνων: «Στο καμαρίνι του Πάνου Μιχαλόπουλου ήρθε η Ρούλα Κορομηλά και...» (Video)

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν τον παρακολουθώ. Ο κ. Λαζόπουλος δεν κάνει σατιρική εκπομπή. Κάνει εκπομπή προπαγάνδας. Κάνει προπαγάνδα και προπαγανδίζει λάθος. Και αυτό το λάθος θα το πληρώσει. Γιατί άλλο σάτιρα και άλλο προπαγάνδα».

Πάνος μιχαλόπουλος λαζόπουλος

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share