Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

«Έλεγε ότι έχω βγάλει 2 εκατομμύρια στο εξωτερικό...» - Στα δικαστήρια ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Η άγνωστη αποκάλυψη του ηθοποιού

3 Νοεμβρίου 2022 17:04
«Έλεγε ότι έχω βγάλει 2 εκατομμύρια στο εξωτερικό...» - Στα δικαστήρια ο Σπύρος Παπαδόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν είναι ένας άνθρωπος που επιδιώκει τη δημοσιότητα, ωστόσο δε διστάζει και να μιλήσει για την προσωπική του ζωή, έχοντας πει αρκετά σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα».

Ο ηθοποιός, που εξομολογήθηκε για τις δύσκολες ώρες και στο χειρουργείο του, αναφέρθηκε σε μια δικαστική του διαμάχη, που είχε με γνωστό δημοσιογράφο, τον οποίο και παρέπεμψε στα δικαστήρια.

«Ούτε να κρυφτώ προσπαθώ, ούτε να φανερωθώ. Ζω όπως ζει κάθε φυσιολογικός άνθρωπος. Και σε γενικές γραμμές με έχουν σεβαστεί. Πάντα υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις. Βγήκε, ας πούμε, δημοσιογράφος κι έγραψε ότι έχω βγάλει 2 εκατομμύρια στο εξωτερικό. Ο κόσμος τσιμπάει. Ειδικά στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Και αναγκάζεσαι ξαφνικά να απολογείσαι για κάτι που δεν ισχύει. Για ποιον λόγο; Τον πήγα κι εγώ στα δικαστήρια, λοιπόν, και την κέρδισα την υπόθεση».

Τον άφησε ρέστο η Αθηνά Τσιλύρα - Τι πήρε από την περιουσία του Σπύρου Παπαδόπουλου μετά το διαζύγιο

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Αθηνά Τσιλύρα εδώ και μερικά χρόνια έχουν βάλει τέλος στο γάμο τους, που κράτησε 25 ολόκληρα χρόνια.

Το δικαστήριο ήταν εκείνο που έκρινε την διατροφή που θα πάρει η πρώην σύζυγος του ηθοποιού και παρουσιαστή, αλλά και το πώς θα μοιραστεί η περιουσία τους.

Σύμφωνα με το Χάι, η Αθηνά Τσιλύρα θα παίρνει κάθε μήνα ένα ποσό για διατροφή, το οποίο δεν είναι μικρό. «Τα εισοδήματα του Σπύρου είναι ιδιαίτερα ψηλά γι’ αυτό και με βάση αυτά αποφασίστηκε το ποσό που πρέπει να δίνει στην πρώην σύζυγό το» εξήγησε άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

Τον άφησε ρέστο η Αθηνά Τσιλύρα - Τι πήρε από την περιουσία του Σπύρου Παπαδόπουλου μετά το διαζύγιο

Βέβαια, όλα αυτά τα χρόνια είχαν αποκτήσει και μεγάλη ακίνητη περιουσία και το περιβόητο σπίτι στην Βάρκιζα το ήθελαν και οι δυο. Ωστόσο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποφάσισε να το αφήσει στην πρώην σύζυγο του, αφού του έκανε το μεγαλύτερο δώρο που δεν είναι άλλο από τον γιο τους.

Τόσο ο Σπύρος Παπαδόπουλος, όσο και η Αθηνά Τσιλύρα ήθελαν το διαζύγιο αν είναι συναινετικό, αφού δεν επιθυμούσαν να έχουν εντάσεις και προστριβές.

«Το τελευταίο που ήθελαν ήταν να μαλώσουν για τα περιουσιακά τους στοιχεία, γι’ αυτό και ότι έγινε ήταν σε κλίμα απόλυτης συνεννόησης» κατέληξε ο ίδιος άνθρωπος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share