Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Θέλω να το διαγράψω...» - Κόλαφος η Κατερίνα Καινούργιου μετά το γάμο Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλου

Το σχόλιο της παρουσιάστριας που προκάλεσε αίσθηση

3 Νοεμβρίου 2022 13:13
«Θέλω να το διαγράψω...» - Κόλαφος η Κατερίνα Καινούργιου μετά το γάμο Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου παρουσίασε απόσπασμα από δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, τοποθετούμενη παράλληλα για τη σχέση της στο παρελθόν με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφερόταν στη γνωριμία με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τη σχέση τους. Αμέσως μετά την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος η Κατερίνα Καινούργιου που λίγο καιρό πριν είχε δώσει μια διαφορετική εκδοχή για τη γνωριμία του ζευγαριού ανέφερε πως ιδανικά θα ήθελε να μπορούσε να διαγράψει και από το διαδίκτυο τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Τα λόγια της Καινούργιου για Σπυροπούλου-Σταθοκωστόπουλο

«Εντάξει, είναι γνωστή η σχέση μου με τον Βασίλη. Δε ξέρω αν είχαν γνωριστεί και παλιότερα αλλά εντάξει, είναι και μια σχέση που δε με αφορά. Ούτε με έχει στιγματίσει, ούτε τίποτα. Απλώς, λόγω της δημοσιότητας προβλήθηκε πολύ στα media. Ο άνθρωπος αυτός τώρα έχει κάνει την οικογένειά του, είναι εκεί. Μακάρι να μπορούσα και από το google να κατεβάσω τελείως αυτή τη σχέση.

Δεν είναι μια από τις σχέσεις που θέλω να… Η τελευταία μου σχέση με τον Φίλιππο είναι πολύ σημαντική για μένα, με άλλαξε, με πήγε μπροστά. Είμαι περήφανη γι’ αυτή τη σχέση», είπε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έγινε έξαλλη εσχάτως στον αέρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share