Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κούκλος... σαν από παραμύθι: Αυτός είναι ο μικρότερος γιος της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα που «κλέβει καρδιές» (photos)

Έχει μεγαλώσει αρκετά και είναι πανέμορφος

2 Νοεμβρίου 2022 18:27
Κούκλος... σαν από παραμύθι: Αυτός είναι ο μικρότερος γιος της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα που «κλέβει καρδιές» (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας παραμένουν εδώ και χρόνια μεταξύ των αγαπημένων και πιο όμορφων ζευγαριών της showbiz, βιώνοντας την πλήρη ευτυχία με την οικογένειά τους.

Μαζί με τα τρία παιδιά τους, την 9χρονη Μάργκω, τον 7χρονο Σπύρο και τον 4χρονο Κωνσταντίνο, συνθέτουν το κάδρο μιας ευτυχισμένης οικογένειας.

Οι... πέντε τους δεν εμφανίζονται ιδιαίτερα συχνά δημόσια, ωστόσο το άλλοτε μοντέλο και νυν παρουσιάστρια, που θα βρεθεί ξανά στο «τιμόνι» μεγάλης εκδήλωσης, μοιράζεται κατά καιρούς στιγμές με την οικογένειά της και ο μικρότερος γιος της είναι πανέμορφος.

Ο νεαρός Κωνσταντίνος, που είναι πια τεσσάρων ετών, έχει μεγαλώσει αρκετά, έχει πάρει και από τους δύο γονείς του και είναι ένας κούκλος, με την Χρουσαλά να δημοσιεύει μια πολύ γλυκιά φωτογραφία, όπου κοιτάζει ένα σκίουρο στο Λονδίνο, στο τελευταίο ταξίδι της οικογένειας.

Χρουσαλά Πατίτσας γιος

Κωνσταντίνος Πατίτσας

Η γνωριμία με τον Λέοντα Πατίτσα και ο γάμος τους

Χαρακτηριστικά περιγράφει τη γνωριμία τους η Μαριέττα Χρουσαλά: «Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι. Ήμασταν και οι δυο ακάλεστοι. Είχαμε κοινές παρέες και γνωριστήκαμε. Γενικά μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισε. Επειδή έλειπε πολύ καιρό στο εξωτερικό δεν ήξερε ποια είμαι καθόλου.

Ούτε ότι δούλευα στην τηλεόραση, ούτε πως είχα πάρει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Τίποτα. Και αυτό με κέρδισε. Στην Ελλάδα όποιος σε φλέρταρε μπορεί να το ήξερε. Και έχανε τη μαγεία του. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα κάνω κάτι ξεχωριστά από τον Λέοντα». Στις 25 Οκτωβρίου το 2008, στη Βενετία, έγινε η ρομαντική πρόταση γζωής για το ζευγάρι. Ο Λέων Πατίτσας, γονάτισε μέσα στη γόνδολα και ζήτησε στην εκλεκτή της καρδιάς του, Μαριέττα Χρουσαλά, να τον παντρευτεί.

Ο γάμος ήρθε το 2010. Συγκεκριμένα στις 5 Ιουνίου, στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι μαζεύτηκαν αγαπημένα πρόσωπα και ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλα, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share