Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στο συμβολαιογράφο μετά τα γενέθλια η Ελένη Μενεγάκη: Έτσι μοίρασε οριστικά τη διαθήκη της - Τι παίρνουν ο Άγγελος Λάτσιος, τα υπόλοιπα παιδιά και ο ρόλος του Ματέο

Η τελική απόφαση της παρουσιάστριας

2 Νοεμβρίου 2022 16:32
Στο συμβολαιογράφο μετά τα γενέθλια η Ελένη Μενεγάκη: Έτσι μοίρασε οριστικά τη διαθήκη της - Τι παίρνουν ο Άγγελος Λάτσιος, τα υπόλοιπα παιδιά και ο ρόλος του Ματέο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη όσο μεγαλώνει γίνεται και πιο γοητευτική, πιο δυναμική, πιο αγαπητή στον κόσμο και τα 53 της χρόνια, που συμπλήρωσε εσχάτως, είναι απλά ένας αριθμός. Η ίδια, ωστόσο, θέλησε να... μαγειρέψει για τα παιδιά της και όχι μόνο, προτού εκείνα πεινάσουν, με αποτέλεσμα να επισκεφθεί το συμβολαιογράφο.

Έχοντας στο πλευρό της το σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο, καθώς και τα τέσσερα παιδιά της, θέλησε να μοιράσει τα υπάρχοντά της σε περιουσία κινητή και ακίνητη, ώστε να είναι άπαντες προετοιμασμένοι. Ήταν και για την ίδια μια ιδιαίτερη στιγμή, όπως αναφέρει το «Yes Magazine», καθώς ήρθε η στιγμή να μοιράσει τους κόπους μιας ζωής.

Ο διαμοιρασμός της περιουσίας, η κληρονομιά του Λάτσιου και η πρωτοβουλία του Ματέο

Όπως αναφέρει το περιοδικό, η τεράστια περιουσία θα περάσει κατά κύριο λόγο στον Άγγελο Λάτσιο. Ο πρωτότοκος γιος θα πάρει, συγκεκριμένα, την πολυκατοικία στην Κάρυστο, η οποία έχει 12 διαμερίσματα, τα ενοίκια των οποίων λαμβάνει προς το παρόν η μητέρα της Μενεγάκη, Ζέτα Μισόκαλου, αν και ένα 20% δικαιούται και ο αδελφός της Ελένης, Θοδωρής Μισόκαλος.

Ο Λάτσιος, επίσης, θα λάβει και το σπίτι της Μενεγάκη στο Ελληνικό, όπου έμενε η παρουσιάστρια πριν παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο, μαζί με το εξοχικό στην Χαλκιδική, το οποίο κανείς βέβαια δε γνωρίζει αν θα θελήσει ο Άγγελος να επισκευάσει, καθώς αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει σοβαρές δομικές ζημιές.

Yes Magazine Ελένη Μενεγάκη διαθήκη

Παράλληλα, η βίλα στα Μελίσσια θα δοθεί στα τρία κορίτσια της, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα, με τις δύο πρώτες όμως να λαμβάνουν περιουσία και από τον πατέρα τους, Γιάννη Λάτσιο, ώστε να μη μείνουν μονάχα με το σπίτι, κάτι που ισχύει και για τη μικρή Μαρινούλα, που θα κληρονομήσει την περιουσία του Ματέο Παντζόπουλου, μεταξύ των οποίων τις βίλες στα Άχλα της Άνδρου.

Αυτά δεν είναι και τα μόνα ακίνητα που έχει η Ελένη Μενεγάκη, καθώς δείχνει να έχει «χτίσει» ολόκληρη «αυτοκρατορία» με μονοκατοικίες, εξοχικά, αγροτεμάχια ή διαμερίσματα σε Ελληνικό, Χαλκιδική στο Δήμο Κασσάνδρας, Κηφισιά, Κάρυστο, Κορώνεια Βοιωτίας. Ολα αυτά θα μοιραστούν αναλόγως, ενώ ο Ματέο θα πάρει το μεγαλύτερο μέρος των τραπεζικών της λογαριασμών, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή ανησυχία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share