Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Στα μαχαίρια» Διονύσης Σχοινάς και Γιώργος Μαζωνάκης: «Εδώ και δυο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα και αγωγές» (video)

Οι δύο τραγουδιστές βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη

2 Νοεμβρίου 2022 11:27
«Στα μαχαίρια» Διονύσης Σχοινάς και Γιώργος Μαζωνάκης: «Εδώ και δυο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα και αγωγές» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Ήβη Αδάμου θα συνεργαστούν φέτος τον χειμώνα και είναι πανέτοιμοι να βάλουν «φωτιά» στις νύχτες μας!

Λίγο πριν την πρεμιέρα τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, κάλεσαν τους δημοσιογράφους για μια ξέφρενη μουσική βραδιά, με τον Διονύση Σχοινά να παραχωρεί συνέντευξη στο «Happy Day» και τον Γιώργο Γιαννούλη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη διαμάχη του με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την… ανταλλαγή εξωδίκων.

Δείτε επίσης: Κοστίζει πάνω από 90.000 χιλιάδες ευρώ: Αυτό είναι το υπερπολυτελές τζιπ του Γιώργου Μαζωνάκη

«Είναι κάτι που με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ, είναι κάτι που συνέβη πρώτη φορά στη ζωή μου. Με τον Μαζωνάκη εδώ και δυο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα και αγωγές, από εγωισμό και μόνο. Ένα σχήμα χάλασε, δεν έγινε και τίποτα. Συμβαίνουν πολύ χειρότερα στον κόσμο. Νομίζω κάποια στιγμή θα σταματήσει όλο αυτό. Από μένα υπάρχει τρελός σεβασμός προς τα εκεί. Ελπίζω να λύσουμε το θέμα εξωδικαστικά. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά» ανέφερε αρχικά ο Διονύσης Σχοινάς.

«Δυο φορές πήγαμε να κάνουμε πρεμιέρα και ακυρώθηκε χωρίς να ξέρω τον λόγο και χωρίς να το αποφασίσουμε μαζί. Ήμασταν δύο οι πρωταγωνιστές εκεί. Δεν έχουμε μιλήσει αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» συμπλήρωσε ο Διονύσης Σχοινάς.

«Το δίκαιο είναι με το μέρος μας»: Άστραψε και βρόντηξε η Καίτη Γαρμπή για την διαμάχη με το νυχτερινό κέντρο (video)

Η κάμερα του Super Κατερίνα βρέθηκε στα backstage του J2US, όπου συνάντησε την Καίτη Γαρμπή η οποία τελικά είναι ο τέταρτος κριτής του μουσικού show. Η δημοσιογράφος λοιπόν, δεν γινόταν να μην την ρωτήσει για την δικαστική διαμάχη που έχει εκείνη και ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς, με το νυχτερινό κέντρο που ήταν να συνεργαστεί ο τραγουδιστής. Υπενθυμίζεται, ότι η ερμηνεύτρια έστειλε εξώδικο στο νυχτερινό κέντρο.

Να σημειωθεί πως όλα ξεκίνησαν, όταν ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη λίγο πριν την πρεμιέρα τους και ο επιχειρηματίας του κέντρου κινήθηκε νομικά - δείτε ποια ήταν η απάντηση του Μαζωνάκη.

Η αντίδραση της Γαρμπή στην διαμάχη με το νυχτερινό κέντρο

«Είναι όλα οκ. Τα έχουν αναλάβει αυτοί που πρέπει. Έχει ακολουθήσει τη νομική οδό το θέμα. Το δίκαιο είναι με το μέρος μας» αρκέστηκε να πει η Καίτη Γαρμπή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share