Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ρομαντικός ο Μάρκος Σεφερλής: "Όσα χρόνια και να περάσουν..." - Η σπάνια εξομολόγηση στην Έλενα Τσαβαλιά που συγκίνησε

Λόγια ψυχής από τον ηθοποιό

2 Νοεμβρίου 2022 10:01
Ρομαντικός ο Μάρκος Σεφερλής:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πόσες γυναίκες δεν θα πέθαιναν να ακούσουν από τον σύντροφό τους το μακροσκελές κείμενο που έγραψε ο Μάρκος Σεφερλής για την γυναίκα του, Έλενα Τσαβαλιά στα γενέθλιά της. Με την ευκαιρία, δείτε τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής τους.

Πριν λίγο καιρός, ο ηθοποιός ανέβασε στα socila media μια ανάρτηση με φωτογραφία της Έλενας Τσαβαλιά γράφοντας ένα ρομαντικό κείμενο για την αγαπημένη του σύζυγο.

"Δεν θεωρώ ότι είναι συνάδελφός μου..." - Νέα καρφιά για τον Μάρκο Σεφερλή

Πόλεμος δηλώσεων φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιάννη Καπετάνιο και τον Γιώργο Λαμπάτο. Οι δυο ηθοποιοί έχουν προχωρήσει σε ορισμένες αιχμηρές… ατάκες ο ένας για τον άλλον. Με την ευκαιρία, δείτε το αστείο περιστατικό στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή.

Το πρωί της Δευτέρας (31/10) ο Γιώργος Λαμπάτος απάντησε στον Γιάννη Καπετάνιο τονίζοντας πως δεν το θεωρεί συνάδελφό του και πως «προφανώς πληρώνεται με την καρπαζιά».

Ο ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν αναφερόμαστε στο όνομα της μάνας και μάλιστα μιας μάνας που έχει φύγει από τη ζωή. Δεν θεωρώ πλέον τον Γιάννη Καπετάνιο συνάδελφο. Οι δηλώσεις που έκανε είναι άστοχες, διότι θα πρέπει να ξέρει ότι δεν με έχει ξεχάσει ο κόσμος. Στην παράσταση που αναφέρθηκα εγώ, δεν έπαιζε ο Γιάννης Καπετάνιος, δεν ήταν εκεί. Προφανώς είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία. Τα τελευταία 25 χρόνια οι καλύτεροι ρόλοι που έχει υποδυθεί είναι ενός ανθρώπου που προετοιμάζεται να πάει στην τουαλέτα κι ενός ανθρώπου που ανακουφίζεται μετά την τουαλέτα. Δεν θεωρώ ότι είναι συνάδελφός μου. Ο Γιάννης προφανώς πληρώνεται με την καρπαζιά και δέχεται αυτή την συμπεριφορά. 25 ολόκληρα χρόνια δεν είναι τυχαίο που δεν έχει βρει άλλο συνεργάτη και συνεργάζονται μονίμως με τον Μάρκο Σεφερλή, προφανώς θα τα έχουν βρει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share