Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

«Είναι δύσκολο...» - Στο φως από την Κατερίνα Καραβάτου όλες οι λεπτομέρειες για την επιμέλεια των παιδιών με τον Κρατερό Κατσούλη

Η βοήθεια που ζήτησε

1 Νοεμβρίου 2022 20:25
«Είναι δύσκολο...» - Στο φως από την Κατερίνα Καραβάτου όλες οι λεπτομέρειες για την επιμέλεια των παιδιών με τον Κρατερό Κατσούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης χώρισαν πριν από έναν περίπου χρόνο, με την παρουσιάστρια να αναφέρεται στη διαχείριση του διαζυγίου, όπως και για την επιμέλεια των παιδιών.

Η ίδια μίλησε για το πώς αντιμετώπισαν και τα ίδια τα παιδιά τους αυτό τον χωρισμό, τονίζοντας ότι ζήτησε και επιπλέον βοήθεια, τη στιγμή που η Καραβάτου περνάει από πρόβλημα υγείας.

Τα λόγια της Καραβάτου για το διαζύγιο και το πώς το αντιμετώπισαν τα παιδιά τους

«Για μένα, αυτή η χρονιά που πέρασε πραγματικά ήταν από τις πιο δύσκολες της ζωής μου. Ωστόσο, δε μπορώ να κάνω τίποτα πέρα από το να προσπαθώ να κάνω τα πράγματα καλύτερα γιατί έχω στο μυαλό μου κυρίως την Αέλια και τον Αρίωνα. Είναι δύσκολο για δυο παιδιά σε αυτές τις ηλικίες να μπορέσουν να διαχειριστούν ένα διαζύγιο και τις απώλειες των δυο γιαγιάδων με τις οποίες ήταν πολύ κοντά.

Ζήτησα βοήθεια πρώτα από τους δικούς μου ανθρώπους και στη συνέχεια από ειδικό γιατί είναι πολλά τα προς διαπραγμάτευση θέματα και δεν είναι κακό να ζητάς βοήθεια. Εγώ το κάνω συχνά» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι για τίποτα σίγουρη και δε θεωρώ τίποτα δεδομένο. Έχω στο μυαλό μου κάποια πράγματα και θα ήθελα να υπάρχει θετική έκβαση σε ότι γίνει οπότε θα αφήσω να με πάει η ροή των πραγμάτων. Έχω στρεσαριστεί και αγχωθεί τόσο πολύ, έχω περάσει τόσες πολλές αγωνίες και απώλειες οπότε ο στόχος του μου είναι να κάνω ότι είναι καλύτερο για εμένα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share