Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στήλη άλατος όλοι με την Κατερίνα Καινούργιου - «Έγραψαν ότι είμαι ομοφυλόφιλη με περούκα και ιερόδουλη»

Η παρουσιάστρια άφησε άπαντες άφωνους με τις αποκαλύψεις της

1 Νοεμβρίου 2022 16:08
Στήλη άλατος όλοι με την Κατερίνα Καινούργιου - «Έγραψαν ότι είμαι ομοφυλόφιλη με περούκα και ιερόδουλη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή την περιπέτεια της Νατάσας Καλογρίδη με τη wikipedia, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μοιραστεί με το πάνελ και τους τηλεθεατές της εκπομπής Super Κατερίνα ένα απαράδεκτο περιστατικό που έμαθε πριν από μερικές ημέρες.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως άγνωστοι μπήκαν και έγραψαν στην wikipedia πως είναι ομοφυλόφιλη με περούκα και ιερόδουλη, γεγονός που την σόκαρε.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου

«Μου έστειλαν κάτι πριν μερικές μέρες στο Instagram για να δείτε πόση κακία έχει ο κόσμος. Είχαν γράψει για μένα ότι είμαι γεννημένη το 1973, ότι είμαι ομοφυλόφιλη με περούκα και ιερόδουλη. Δεν είναι για γέλια…» είπε αρχικά.

«Δεν έχω πρόβλημα να μου πουν ότι μοιάζω με τρανς, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τις τρανς γυναίκες. Το να μπεις στην wikipedia και να γράψεις για μια κοπέλα είναι παρουσιάστρια, ομοφυλόφιλη με περούκα και ταυτόχρονα ιερόδουλη. Με ποια λογική το κάνεις αυτό; Γράφουν τέρατα!» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια έχει δεχτεί πολλά και άσχημα σχόλια στα social media, ακόμη και από γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης, όπως η Σοφία Μουτίδου.

Εξομολόγηση Κατερίνας Καινούργιου: «Είχα γυρίσει σπίτι και ήμουν τόσο άσχημα ψυχολογικά και...» (Video)

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή την ενδυμασία της παρέλασης, αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» ένα περιστατικό bullying που της συνέβη στο δημοτικό. Ενώ, «παλιά τηλεόραση» χαρακτήρισε πριν λίγες μέρες την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο Νίκος Μουτσινάς, με την ίδια να δίνει την δική της απάντηση.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ένα ζευγάρι απομίμησης παπουτσιών που φορούσε μικρή, στάθηκε αφορμή για να την κοροϊδέψουν οι συμμαθήτριές της.

«Πήγαινα δημοτικό σε ένα δημόσιο σχολείο, δεν είχαμε λεφτά μη φανταστείτε και είχα ένα παπούτσι που ήταν απομίμηση γνωστής μάρκας παπουτσιών.

Ήμουν παιδάκι και θυμάμαι που ήταν κάτι άλλα κοριτσάκια που με κορόιδεψαν. Είχα γυρίσει σπίτι και ήμουν τόσο άσχημα ψυχολογικά και ακόμη το θυμάμαι…» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share