Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κόβει ξανά την ανάσα: Με μικροσκοπικό μπικίνι υποδέχτηκε τον χειμώνα η Ζέτα Μακρυπούλια! (photo)

Άκρως τολμηρή η παρουσιάστρια, έκανε το μπάνιο της σα να είναι καλοκαίρι ακόμη

1 Νοεμβρίου 2022 15:55
Κόβει ξανά την ανάσα: Με μικροσκοπικό μπικίνι υποδέχτηκε τον χειμώνα η Ζέτα Μακρυπούλια! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια πέρασε στην Κύθνο το τριήμερό και «τόλμησε» να βουτήξει στα παγωμένα νερά του Αιγαίου. Η παρουσιάστρια έβαλε το μικροσκοπικό της μπικίνι και απόλαυσε τον καλό καιρό πριν την ουσιαστική έλευση του χειμώνα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία λατρεύει την παραλία ανέβασε στο Instagram σχετικές φωτογραφίες της γράφοντας: «30/10/2022 Γιατί αν είναι να βουτήξεις καντο στο σωστό σημείο! Στο Αιγαίο! Αισθητά παγωμένο σε σχέση με ένα μήνα πριν, αλλά τόσο αναζωογονητικό! Τώρα ναι! Είμαι έτοιμη και για χειμώνα και για αλλαγή της ώρας…»

Η παρουσιάστρια σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα και στα νέα γυρίσματα για το Rouk Zouk το οποίο και τη φετινή σεζόν δίνει καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του ANT1.

Βγήκε από τα ρούχα της η Ζέτα Μακρυπούλια - Παίκτης την έκανε έξαλλη στον αέρα της εκπομπής

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά επέστρεψε το Ρουκ Ζουκ με την Ζέτα Μακρυπούλια (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) αλλά και τους παίκτες κάθε επεισοδίου, να προσφέρουν άφθονο γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό.

Φυσικά, κάθε φορά δεν λείπουν και οι στιγμές που κάπως.. προκαλούν νεύρα στην παρουσιάστρια, μιας και μερικοί διαγωνιζόμενοι δυσκολεύονται αρκετά.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Παρασκευής 28/10, ένας από τους παίκτες τα βρήκε σκούρο στο παιχνίδι της παντομίμας που χρειάστηκαν 3 ολόκληρα λεπτά για να βρει τη φράση. Η Ζέτα Μακρυπούλια προσπάθησε όσο μπορούσε να τον βοηθήσει, με την υπομονή της όμως να εξαντλείται.

Στο τέλος μάλιστα, ο παίκτης βρήκε τη φράση και δε δίστασε να ζητήσει «συγγνώμη» στην παρουσιάστρια που την κούρασε, με εκείνη βέβαια να γελάει.

Ο παίκτης που "εκνεύρισε" την Ζέτα Μακρυπούλια στο Ρουκ Ζουκ

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share