Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ερωτευμένοι στην παραλία Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη: Η χαλαρή βόλτα και το τρίτο πρόσωπο (photos)

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η 18χρονη

1 Νοεμβρίου 2022 14:23
Ερωτευμένοι στην παραλία Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη: Η χαλαρή βόλτα και το τρίτο πρόσωπο (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη έχουν βρει τον έρωτα ο ένας στα μάτια του άλλου τον τελευταίο καιρό, ωστόσο οι φήμες για «σύννεφα» στη σχέση τους ολοένα και πληθαίνουν.

Μέχρι πρότινος οι κοινές τους αναρτήσεις ήταν συχνές, ωστόσο τις τελευταίες μέρες είχαν «αποσυρθεί» από τα social media, ενώ γιος πασίγνωστου ηθοποιού έχει έρθει πολύ κοντά με την 18χρονη Γαία.

Παρ' όλα αυτά το ζευγάρι έβαλε τέλος στις φήμες καθώς η Γαία Μερκούρη δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από μια βόλτα στην παραλία στην οποία συνοδευόταν από το γιο της Ελένης Μενεγάκη.

Παρ' όλα αυτά, το νεαρό ζευγάρι δεν ήταν μόνο του, καθώς όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες είχε παρέα ένα φίλο του.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε

«Φωτοτυπία» ο Άγγελος Λάτσιος - Το επιβεβαιώνει η εικόνα του Γιάννη Λάτσιου από την εποχή που ήταν φοιτητής!

Μια «επίσκεψη» στο παρελθόν είχε κάνει πριν καιρό ο Γιάννης Λάτσιος, αποφασίζοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία από τα φοιτητικά του χρόνια.

Ο Γιάννης Λάτσιος η αλήθεια είναι πως δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αναρτήσεις αφού τις περισσότερες φορές επιλέγει να μοιράζεται τοπία ή στιγμές από κάποιες εξορμήσεις του. Πιο σπάνια δε, δημοσιεύει φωτογραφίες με αγαπημένα του πρόσωπα πόσο μάλλον προσωπικές του στιγμές.

Δείτε επίσης: Νέος γάμος για τον Γιάννη Λάτσιο 12 χρόνια μετά τον χωρισμό με την Ελένη Μενεγάκη; Η καλλονή που τον κάνει ξανά ευτυχισμένο (photo)

Αυτή τη φορά όμως, ο Γιάννης Λάτσιος αποφάσισε να γυρίσει πίσω τον χρόνο και συγκεκριμένα στην περίοδο που ακόμα ήταν φοιτητής στην ΑΣΟΕΕ.

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει...καθώς και ο γιος του με την Ελένη Μενεγάκη, Άγγελος, είναι ίδιος με τον πατέρα του.

Δείτε τη φωτογραφία:

γιαννησ-λατσιοσ-φοιτητησ-24-10

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share