Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σόκαρε άπαντες ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Με τον πάτερα μου είχα κόψει σχέσεις - Από 11 ετών έπαψα...»

«Είχα μία μητέρα η οποία ήταν βράχος, πατέρας και μάνα μαζί»

1 Νοεμβρίου 2022 13:58
Σόκαρε άπαντες ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Με τον πάτερα μου είχα κόψει σχέσεις - Από 11 ετών έπαψα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τα παιδικά του χρόνια, τη σχέση με τους γονείς του, τη δική του οικογένεια αλλά και τη συμμετοχή του στο “Μαύρο Ρόδο” μίλησε στο “Πάμε Δανάη” ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο δημοφιλής ηθοποιός δε δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει την κακή σχέση που είχε με τον πατέρα του τονίζοντας πως πιεζόταν συναισθηματικά όταν τον έβλεπε.

«Ευτύχησα να μην καταλάβω πως μεγάλωσα σε μία μονογονεϊκή ιστορία και να μην έχω τα τραύματα που συνήθως αφήνουν αυτές οι ιστορίες» ανέφερε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σχετικά με την οικογένειά του στα παιδικά του χρόνια.

Δείτε επίσης: «Βόμβα» Γεράσιμου Σκιαδαρέση: «Με την Εκκλησία δεν έχω καμία σχέση και...»

Συνέχισε μάλιστα να επαινεί τη μητέρα του για τον τρόπο που κατάφερε να τον μεγαλώσει. «Είχα μία μητέρα η οποία ήταν βράχος, πατέρας και μάνα μαζί, με μεγάλωσε με πολύ κόπο, χωρίς ποτέ να με κρατήσει στα φουστάνια της. Στην πέμπτη γυμνάσιου με άφησε να κάνω κοπάνα/εκδρομή, στην έκτη γυμνάσιου μου νοίκιασε σπίτι για να μένω τα Σαββατοκύριακα».

Επιπλέον, ο ηθοποιός δε δίστασε να εξωτερικεύσει την άσχημη σχέση που είχε σχηματίσει με τον πατέρα του, με τον οποίο συναντήθηκαν ξανά λίγα χρόνια πριν χάσει τη ζωή του. «Με τον πάτερα μου είχα κόψει σχέσεις. Όταν βρισκόμουν μαζί του, πιεζόμουν πολύ συναισθηματικά κι από 11 ετών έπαψα να τον βλέπω. Η μητέρα μου είχε σταματήσει πολύ πιο πριν να έχει επαφές μαζί του, εγώ τον ξαναείδα λίγα χρόνια πριν πεθάνει που πλέον ήταν διαφορετικός».

Διευκρίνισε μάλιστα πως «Με στρέσαρε να βλέπω τον πάτερα μου, γιατί έβγαζε όλο το πρόβλημα με τη μάνα μου και εγώ δεν ήθελα να το υφίσταμαι αυτό το πράγμα. Έχω υπάρξει άνεργος για αρκετούς μήνες, χωρίς να υπάρχει οικονομικό μαξιλάρι και ήταν δύσκολα, γιατί όσα χρήματα μάζεψα τα έβαλα στο σπίτι που ζούμε».

Ο Σκιαδαρέσης μίλησε και για την οικογένεια που ο ίδιος έχτισε με την Μπέσσυ Μάλφα, η οποία ξεκίνησε από έναν έρωτα που δεν ήταν κεραυνοβόλος αλλά αμοιβαίος. «Γνωριστήκαμε σε μία δουλειά, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη μάτια, την κυνήγησα, ήταν αμοιβαίο, άλλα ο καθένας κράταγε τον εγωισμό του. Θυμάμαι ένας φίλος μου γνωστός σκηνοθέτης, ο Γιάννης Οικονομίδης, μου κράταγε τσίλιες για να γράψω στο κουδούνι της στιχάκια που μας άρεσαν».

Στη συνέχεια τόνισε ότι δεν είχαν πλάνο την απόκτηση τριών παιδιών αλλά ευχαριστεί το Θεό για το τρίτο τους παιδί. «Δεν επιδιώκαμε να κάνουμε τρία παιδιά, ο γιος μας ήρθε οκτώ χρονιά μετά. Κάναμε τρεις φορές τεστ για να καταλάβουμε πως δεν είναι ψέμα. Αισθανόμουν αρκετά μεγάλος για να ξαναγίνω πατέρας, άλλα τώρα ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε το γιο μου, γιατί τα κορίτσια έχουν φύγει από το σπίτι».

Ο ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση του με τα media αλλά και για τη φορά που αναγκάστηκε να κινηθεί νομικά ενάντια ενός μέσου. «Τα media, έκτος από τη μεμονωμένη ιστορία που είχα με ένα έντυπο, γενικά δεν μου έχουν φερθεί άσχημα. Αφού έκανα το σίριαλ Suburra, εφημερίδα δημοσίευσε φωτογραφίες, κρύβοντας ότι είναι από τη δουλειά, με τίτλο “ο Σκιαδαρέσης στο κρεβάτι με…”. Έκανα αγωγές τότε και δικαιώθηκα, αποζημιώθηκα για όσα δημοσιεύτηκαν και για τους τίτλους της εφημερίδας και έγινε αποκατάσταση».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share