Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μαργαρίτα Παπανδρέου για Δήμητρα Λιάνη: «Έχει κάνει δυο απόπειρες αυτοκτονίας»

Τι αποκαλύπτει για πρώτη φορά η δεύτερη σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου;

1 Νοεμβρίου 2022 13:40
Μαργαρίτα Παπανδρέου για Δήμητρα Λιάνη: «Έχει κάνει δυο απόπειρες αυτοκτονίας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πρώτη σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου, Μαργαρίτα Παπανδρέου, δε διστάζει να αποκαλύψει ότι η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας. Παράλληλα, σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι η κόρη του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ παίρνει τη μισή σύνταξη της αεροσυνοδού.

«Η αεροσυνοδός έμαθα έχει κάνει ήδη δυο απόπειρες αυτοκτονίας. Έκανε και απεργία πείνας. Αυτή η επίδειξη βαθιάς αγωνίας, αν και κόλπο, ήταν σίγουρα κολακευτική για έναν άνδρα που του αρέσουν τα ρομάντζα και τα σκοτεινά παράλογα πάθη», είχε γράψει χαρακτηριστικά στο βιβλίο.

Μαργαρίτα Παπανδρέου Δήμητρα Λιάνη

Ωστόσο, δεν παραλείπει να περιγράψει πόσο προστατευτικός ήταν ο Ανδρέας προς τη Λιάνη. Όταν ο Τύπος της εποχής παρουσίασε τη μια ως μια γυναίκα με στιλ και τη δεύτερη ως "πόρνη" και αυτό γίνεται θέμα συζήτησης ανάμεσα στους δυο συζύγους, ο Παπανδρέου είπε στη Μαργαρίτα: «Ποτέ δεν το έκανε για τα λεφτά. Δεν δέχεται ποτέ χρήματα ή δώρα. Δεν είναι το στιλ της».

Παράλληλα, η Μαργαρίτα Παπανδρέου είχε παραδεχτεί στην εκπομπή Τετ α Τετ και τον Τάσο Τρύφωνος στο παρελθόν πως αγαπούσε πολύ τον Ανδρέα για να τον αφήσει ελεύθερο, όταν μπήκε στη ζωή του η Δήμητρα Λιάνη: «Τον αγαπούσα πολύ για να τον αφήσω ελεύθερο» και τόνισε ότι δεν υπήρξε ποτέ πλούσια και ούτε σκέφτεται να γίνει.

Πολύ πριν τον Ανδρέα Παπανδρέου: Αυτός ήταν ο πρώτος σύζυγος της Δήμητρας Λιάνη

Η Δήμητρα Λιάνη έγινε γνωστή, το δίχως άλλο, για το γάμο της με τον Ανδρέα Παπανδρέου, με την ίδια να έχει περάσει μια πολυτάραχη ζωή και να μην έχει παντρευτεί μονάχα μια φορά. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τον μεγάλο καημό της Δήμητρας Λιάνη για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Η Δήμητρα Λιάνη, κόρη στρατιωτικού, γεννήθηκε στις 30 Απριλίου 1955 σε ένα σπίτι επί της οδού… 3ης Σεπτεμβρίου. Στα 20 χρόνια της εργάζεται σε ένα φαρμακείο της Κυψέλης και σκοπεύει να παντρευτεί με τον φαρμακοποιό, ενώ παράλληλα διδάσκει γαλλικά σε μικρά παιδιά.

Παίρνει μέρος σε έναν διαγωνισμό της Ολυμπιακής Αεροπορίας και προσλαμβάνεται ως αεροσυνοδός. Αργότερα εξασφαλίζει μια άδεια άνευ αποδοχών και φεύγει για το Παρίσι για σπουδές.

Επιστρέφει και παντρεύεται με πολιτικό γάμο τον Αλέξη Καπόπουλο το 1983, με τον οποίο θα πάρουν την εκπομπή «Μισό-Μισό», που θα σταματήσει στα οκτώ επεισόδια λόγω έλλειψης θεαματικότητας. Ο Καπόπουλος, μάλιστα, υπήρξε μέλος του ΚΚΕ μ-λ και μέχρι και σήμερα είναι ενεργό μέλος της Αριστεράς. Το ζευγάρι χώρισε τέσσερα χρόνια μετά, το 1987.

Αυτή η εκπομπή θα είναι το όχημα με το οποίο θα βγει στο προσκήνιο, ενώ στο παρασκήνιο η κυβέρνηση απασχολείται για πρώτη φορά με την «αεροσυνοδό για την οποία ενδιαφέρεται ο Πρόεδρος». Από τότε, φυσικά, ξεκίνησε και η ιστορία τους, για να μετατραπεί σε έναν από τους πιο πολυσυζητημένους έρωτες στην χώρα μας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share