Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το προσωπικό δράμα της κόρης του Πασχάλη Τερζή: «Έκανα ένα μεγάλο χειρουργείο - Έφυγα στη Γερμανία για ένα μήνα»

Όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια για τη ζωή της

1 Νοεμβρίου 2022 13:32
Το προσωπικό δράμα της κόρης του Πασχάλη Τερζή: «Έκανα ένα μεγάλο χειρουργείο - Έφυγα στη Γερμανία για ένα μήνα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Γιάννα Τερζή φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό μας» και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για όλα. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια και κόρη του σπουδαίου Πασχάλη Τερζή μίλησε για το σοβαρό χειρουργείο που έκανε και την μακράς διάρκειας αποκατάστασή της.

«Έφυγα στη Γερμανία για έναν μήνα γιατί εκεί ήταν ο γιατρός μου. Έκανα ένα μεγάλο χειρουργείο και είχε και μεγάλη αποκατάσταση μετά το χειρουργείο. Το χειρουργείο πήγε καλά αλλά μετά η αποκατάσταση ήταν μεγάλη. Το βίωσα με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Συνέβη μέσα στην πανδημία… Στη Γερμανία ήμουν μόνο με τον αδελφό μου, γιατί δεν γινόταν να είναι κοντά όλη η οικογένειά μου… Το αφήνουμε στο παρελθόν. Όλα καλά» εξομολογήθηκε η Γιάννα Τερζή.

Και η Φαίη Σκορδά με τη σειρά της είπε: «Ήξερα κάτι, αλλά δεν ήξερα τη σοβαρότητά του… Όπως και να έχει, ανήκει στο παρελθόν… Από τη στιγμή που κάποια θέματα είναι αντιμετωπίσιμα, μπορείς να τα συζητήσεις. Και το σημαντικό είναι να έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε στηρίζουν».

Τα πάνω κάτω στη ζωή του Πασχάλη Τερζή: «Ανεβαίνει στο τρακτέρ, μαζεύει ζαρζαβατικά και...»

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» είχε μιλήσει πριν καιρό ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος και όπως πάντα είχε πολλά να πει και να θυμηθεί από την επαγγελματική του πορεία καθώς έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της χώρας. Μάλιστα, δε δίστασε να αποκαλύψει λεπτομέρειες από τη νέα ζωή του Πασχάλη Τερζή. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η αδημοσίευτη φωτογραφία του τραγουδιστή στο πλευρό του Δημήτρη Μητροπάνου.

Ο γνωστός επιχειρηματίας για χρόνια βρισκόταν πίσω από τα πιο γνωστά μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης και γνωρίζει σαν την παλάμη του λεπτομέρειες για τη ζωή των επώνυμων. Δεν είναι τυχαίο ο που Τόλης Βοσκόπουλος είχε βαφτίσει το γιο του, Νάσο.

Για τον Πασχάλη Τερζή είπε πως: «Δυο φορές την εβδομάδα μιλάμε οπωσδήποτε με τον Πασχάλη Τερζή στο τηλέφωνο. Ο Πασχάλης έχει αξιοπρέπεια, έχει ένα κτήμα, ανεβαίνει στο τρακτέρ και μαζεύει ζαρζαβατικά. Είναι μια χαρά στην υγεία του. Ποιος ο λόγος να τραγουδήσει; “Για ποιο λόγο να το κάνω;”, μου λέει».

Όμως, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος μίλησε και για την Κλόντια Σίφερ. «Η Κλόντια Σίφερ μου ζήτησε να φάει τζατζίκι. Της λέω ‘Εδώ έχουν μαζευτεί όλοι οι γαμπροί να σε φλερτάρουν απόψε, το τζατζίκι βρωμάει». Μου λέει “μπορείς να μου φέρεις λιγάκι τζατζίκι να φάμε;”» είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Πασχάλης Τερζής: Σπάνιο στιγμιότυπο μαζί με την «άγνωστη» σύζυγό του (photo)

Τα τελευταία χρόνια ο αγαπημένος τραγουδιστής, Πασχάλης Τερζής, απέχει από τις πίστες και ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς έχει επιλέξει να απολαμβάνει πλέον γλυκιές οικογενειακές στιγμές. Ωστόσο, η κόρη του Γιάννα, που ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της, καθώς ασχολείται με την μουσική, μοιράζεται συχνά φωτογραφίες στα social media με την οικογένειά της.

Δείτε επίσης: Δύσκολες ώρες για τον Πασχάλη Τερζή: Αυτός είναι ο λόγος που δε θα επιστρέψει στο τραγούδι

Σε μια από τις αναρτήσεις της λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Γιάννα Τερζή μας έδειξε πρόσφατα φωτογραφία της μητέρας της.

Μαμά και κόρη πόζαραν στο φακό και εκτός του ότι μοιάζουν πάρα πολύ, όπως είδαμε η κα Μαρία είναι γλυκύτατη. Σημειώνεται, ότι ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, πέρα από τη Γιάννα Τερζή, έχει ακόμη ένα παιδί.

Πρόκειται για τον γιο του, τον οποίο απέκτησε κατά τη διάρκεια του πρώτου γάμου του. Ωστόσο, εκείνος ο γάμος δεν είχε ευχάριστο φινάλε, καθώς η σύζυγος του μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή πέθανε. Ο Πασχάλης Τερζής σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real, είχε μιλήσει για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του.

«Μόλις απολύθηκα από τον Στρατό, η πρώτη µου γυναίκα δεν υπήρχε. Νόμιζα τότε πως ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Παρ’ όλο που είχα μαζί της έναν γιο, τον Γιώργο µου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share