Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ανελέητο ξέσπασμα Κατερίνας Στικούδη: «Είπαν ότι είχα παρένθετη μητέρα και δε γίνεται να χάσω τόσο γρήγορα...»

Όσα δήλωσε για την εγκυμοσύνη της

1 Νοεμβρίου 2022 12:07
Ανελέητο ξέσπασμα Κατερίνας Στικούδη: «Είπαν ότι είχα παρένθετη μητέρα και δε γίνεται να χάσω τόσο γρήγορα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Στικούδη έγραψε ένα συγκλονιστικό κείμενο στα προσωπικά της social media ύστερα από την ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο και τη ρώτησε αν έχει τύψεις που είναι μακριά από τον γιο της.

Η γνωστή τραγουδίστρια δεν είχε κρύψει την έντονη ενόχλησή της και το πρωί της Τρίτης προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση για όσα αρνητικά έχει ακούσει από τη στιγμή που έφερε στον κόσμο τον γιο της.

Διάβασε όσα έγραψε η Κατερίνα Στικούδη:

«Μου λέγανε… Α μπράβο που γέννησες φυσιολογικά… και σκεφτόμουν δηλαδή αν έκανα καισαρική ποιο θα ήταν το θέμα; Μετά μου έλεγαν… Μπράβο που θηλάζεις… δηλαδή αν δεν μπορούσα, θα ήταν κακό; Μετά ενοχλήθηκαν που γύρισα στη δουλειά μου (πολύ σύντομα λέει… αφήνω το παιδί μου λέει… ένα Σάββατο έλειπα εν τω μεταξύ για λίγες ώρες)

Μετά είπαν ότι είχα παρένθετη μητέρα… και πως δεν γίνεται να χάσω τόσο γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης… Άλλοι είπανε ότι έκανα πλαστικές αμέσως μετά… Θυμάμαι όμως και τα πρώτα σχόλια όταν έβγαλα το πρώτο μου τραγούδι… όταν παρουσίασα την πρώτη μου εκπομπή, όταν έπαιξα σε μια σειρά… όταν ανέβηκα στο σανίδι… όταν έμαθα πιάνο! Α ναι θα μου πεις… έτσι είναι αυτή η δουλειά… θέλει γερό στομάχι να αντέχεις!

Ήρθε λοιπόν στη ζωή μου αυτός ο άγγελος που λέγεται Βύρωνας, να με κάνει να καταλάβω ότι είμαι πολύ πιο δυνατή από όσο νομίζω… να με κάνει καλύτερο άνθρωπο και να μου μάθει ένα σωρό πράγματα… Δε θα σταματήσω ποτέ να ονειρεύομαι» έγραψε η Κατερίνα Στικούδη.

Μου λέγανε .. Α μπράβο που γέννησες φυσιολογικά … και σκεφτόμουν δηλαδή αν εκανα καισαρική πιο θα ήταν το θέμα? Μετά...

Posted by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ on Tuesday, November 1, 2022

«Φιδίσιο» λίκνισμα: Το «καυτό» τσιφτετέλι της Στικούδη που «αγγίζει» τις 2.000.000 προβολές στο youtube (video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα συλλεκτικό βίντεο με τον εκρηκτικό χορό της Κατερίνας Στικούδη στην εκπομπή "Στην υγειά μας" από την εποχή που προβαλλόταν μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ!

Δείτε επίσης: Τσιφτετέλι-έπος «τρέλανε» το τηλεοπτικό κοινό - Η Κρητικιά μάς άναψε φωτιές! (video)

Η τραγουδίστρια, που ήταν μοντέλο ακόμα τότε, βρέθηκε καλεσμένη στην αντίστοιχη εκπομπή που παρουσίαζε ο ηθοποιός στην κρατική τηλεόραση, που με το «καυτό» της τσιφτετέλι, κατάφερε μέχρι και την Γλυκερία να σπάει πιάτα για χάρη της.

Το απόλυτο θηλυκό των 90s "κολάζει" με το αισθησιακό τσιφτετέλι της!

Ποιος δεν αποθέωσε τη Σαμπρίνα στα 90s; Ποιος δεν "αρρώστησε" από την ομορφιά της και το καλλίγραμμο κορμί της; H εντυπωσιακή τραγουδίστρια πριν λίγα χρόνια "άναψε φωτιές" με ένα άκρως αισθησιακό τσιφτετέλι.

Το βίντεο με το τσιφτετέλι της από το 2009 σαρώνει μέχρι και σήμερα στο διαδίκτυο. Μπορεί να μην σας έρχεται στο μυαλό, αλλά μόλις τη δείτε, δε γίνεται να μην την θυμηθείτε.

Ενώ στην πίστα βρισκόταν ο φίλος και συνάδελφος της Γιάννης Αποστολίδης, η Σαμπρίνα αποφάσισε να μας θυμίσει κάτι από τα παλιά και να μας χαρίσει ένα μοναδικό τσιφτετέλι. Η εικόνα της είναι χαρακτηριστική και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, ειδικά με αυτό το καυτό μίνι φόρεμα. Εκτός από τη Σαμπρίνα, δείτε εδώ το τρομερό τσιφτετέλι μιας γιαγιάς.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share