Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γιάννης Μάρκου: «Προτιμώ να απέχω...» - Η απρόσμενη απάντηση της Τζούλιας Νόβα για τον επίθεση στον πρώην σύντροφό της (video)

Όσα σχολίασε για την υπόθεση

1 Νοεμβρίου 2022 10:39
Γιάννης Μάρκου: «Προτιμώ να απέχω...» - Η απρόσμενη απάντηση της Τζούλιας Νόβα για τον επίθεση στον πρώην σύντροφό της (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τζούλια Νόβα σε εμφάνισή της σε κοσμική εκδήλωση, τρεις μέρες μετά την επίθεση με 15 μαχαιριές στον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους.

Το μοντέλο είχε γράψει στα social media ότι δεν επιθυμεί να μιλήσει για τον πρώην σύντροφό της και το περιστατικό αυτό και είχε ζητήσει διακριτικότητα από τους δημοσιογράφους.

Ωστόσο χθες το βράδυ, οι τηλεοπτικές κάμερες τη συνάντησαν και η Τζούλια Νόβα δεν δίστασε να μιλήσει για το τραγικό αυτό συμβάν.

«Όπως έχω πει δεν θέλω να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα, είναι κάτι το οποίο με στεναχωρεί πάρα πολύ. Προτιμώ να απέχω από όλο αυτό. Με πήραν φίλοι μου και μου το είπαν. Το πληροφορήθηκα από εκείνους και μετά πήρα τον γιο του Γιάννη, ρώτησα και έτσι με ενημέρωσαν. Ο Γιάννης Μάρκου είναι καλύτερα» τόνισε η Τζούλια Νόβα.

Γιάννης Μάρκου: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στην Βαρυμπόμπη

Γιάννης Μάρκου: Ξημερώματα 28ης Οκτωβρίου, λίγα λεπτά πριν από τις τέσσερις και μισή. Ο 19χρονος σταθμεύει το αυτοκίνητό του και μαζί με τον 26χρονο κατευθύνονται στο κατάστημα, προκειμένου να αγοράσουν φαγητό.

Εκείνη την ώρα περισσότερα από δέκα άτομα περιμένουν τη σειρά τους, αλλά οι δύο νεαροί πηγαίνουν κατευθείαν στο ταμείο. Ένας άνδρας, που συζητά με τον Γιάννη Μάρκου, αντιλαμβάνεται ότι αψήφησαν τη σειρά προτεραιότητας και εκφράζει παράπονο στον 19χρονο.

Σε εκείνο το σημείο ξεκινά η αντιπαράθεση τού 26χρονου με τον Γιάννη Μάρκου, ο οποίος πλησιάζει τον νεαρό.

Οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος απαθαντίζουν σκηνές από τη συμπλοκή των δύο ανδρών, αλλά όχι τη στιγμή που ο 26χρονος καταφέρνει τα πολλαπλά χτυπήματα με το μαχαίρι στο μηρό, την κοιλιακή χώρα και τα χέρια του Γιάννη Μάρκου.

«Τον τράβηξε παραπέρα, ανάμεσα σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, εκεί που δεν πιάνει η κάμερα, αλλά και εκεί που δεν είχαν οπτική επαφή οι υπόλοιποι. Ήξερε τι έκανε», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο δικηγόρος του Γιάννη Μάρκου, Γιάννης Μαρακάκης.

Στα βίντεο που αποκαλύπτει ο ΑΝΤ1 φαίνονται ξεκάθαρα οι κινήσεις του 26χρονου και του 19χρονου. Πώς χτύπησαν τον επιχειρηματία και πώς προσπάθησαν να διαφύγουν ανάποδα το δρόμο, την ώρα που ο Γιάννης Μάρκου ήταν αιμόφυρτος στο έδαφος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share