Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Αναποδογύρισμα» από Μιμή Ντενίση: «Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι γοητευτικός και συμπαθής»

Στροφή 180 μοιρών...

1 Νοεμβρίου 2022 10:07
«Αναποδογύρισμα» από Μιμή Ντενίση: «Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι γοητευτικός και συμπαθής»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην πολυθρόνα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον ΣΚΑΪ είχε βρεθεί πριν καιρό η Μιμή Ντενίση, καλεσμένη του παρουσιαστή και μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Λάκη Λαζόπουλο και τον θάνατο της γυναίκας του. Με την ευκαιρία δείτε ποιος ήταν ο λόγος που σταμάτησε το «Αλ τσαντίρι».

«Χάρηκα που ξαναμιλήσαμε με τον Λάκη, έπρεπε να τελειώσει αυτό. Έχουμε ξαναμιλήσει από τότε, αλλά δεν θα σου πω τι λέμε στο τηλέφωνο.

Λυπήθηκα που πέρασε ένα τόσο βαρύ πράγμα, μιλήσαμε με μηνύματα όταν “έφυγε” η γυναίκα του. Όταν σε έναν άνθρωπο συμβαίνει κάτι τόσο τραγικό, τι θα κάνεις; Θα θυμηθείς ότι είχες τσακωθεί πριν πέντε χρόνια; Είναι γελοίο. Είναι πολύ συμπαθής και γοητευτικός από κοντά.

Μιμή Ντενίση Λάκης Λαζόπουλος

Εμείς δεν είχαμε προσωπική σχέση και δεν είχε εικόνα προσωπική ο ένας του άλλου. Νομίζω ότι ήταν μια σάτιρα που, όπως παθαίνουν και οι κωμικοί ηθοποιοί, ξέφυγε. Πούλαγε και ξέφυγε.

Ο Λάκης έκανε κακό στον ίδιο, αλλά και σε μένα, αλλά τελείωσε, δεν θέλω να αναφερθώ άλλο», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων η Μιμή Ντενίση στον Γιώργο Λιάγκα.

Ξεσπά η Μιμή Ντενίση: Μιλάει ανοιχτά για τις φήμες που την θέλουν να πάσχει από Πάρκινσον!

Πριν μερικά χρόνια η Μιμή Ντενίση. μιλώντας στο περιοδικό “Life” και στον Πιερή Παναγή περιέγραφε τη ζωή της μακριά από την κόρη της και απαντούσε στις φήμες που την ήθελαν να πάσχει από Πάρκινσον αλλά και στα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου.

Δείτε επίσης: Έξαλλη η Μιμή Ντενίση - Τα «έχωσε» άσχημα σε δημοσιογράφο

Κάνοντας ένα Google search δίπλα στο όνομά σας βγάζει τη λέξη Parkinson. Να τολμήσω να ρωτήσω αν ισχύει κάτι τέτοιο;

Πρόκειται για μια ανήθικη φήμη που βγήκε τότε που είχα πέσει από τη σκάλα. Φορούσα τακούνι στιλέτο και ένα μακρύ παλτό, μιλούσα στο τηλέφωνο, μπήκε το τακούνι στο στρίφωμα και έπεσα από τη μαρμάρινη σκάλα. Ευτυχώς επειδή έχω πολλά μαλλιά και φορούσα γούνα με προστάτευσαν και δεν έπαθα κάτι χειρότερο. Για 15 μέρες ζαλιζόμουν, το κεφάλι μου είχε φύγει από τη θέση του και έτρεμε και αυτό έγινε μυθιστόρημα. Το έκαναν όμως για να σταματήσουν μια δουλειά που είχα για την τηλεόραση.

Το Αλ Τσαντίρι το παρακολουθείτε; Σας μεταφέρουν τις αναφορές του Λαζόπουλου;

Δεν τον παρακολουθώ γιατί δεν με διασκεδάζει αυτό το χιούμορ. Ο Λαζόπουλος μου άρεσε όταν έκανε τους Μήτσους. Αυτό που κάνει τώρα είναι μονότονο. Λέει τα ίδια και τα ίδια. Όχι μόνο για μένα, για όλους. Δεν τον γνωρίζω λοιπόν και δεν έχω ασχοληθεί μαζί του. Εγώ έχω ασχοληθεί με την Ολυμπία Δουκάκη και με τον Ian McKellen.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share