Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γιώργος Παρτσαλάκης: «Οι συνθήκες με οδήγησαν στο να...» - Η απόφαση για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του (Video)

«Όταν τελειώσει η εργασία μου εδώ...»

31 Οκτωβρίου 2022 15:41
Γιώργος Παρτσαλάκης: «Οι συνθήκες με οδήγησαν στο να...» - Η απόφαση για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον Γιώργο Παρτσαλάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Ελένη” και ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηγεωργίου στην Κύπρο όπου έχει μετακομίσει τα τελευταία χρόνια για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς "Η Γη της Ελιάς". Παράλληλα, μια πολύ δύσκολη απώλεια βίωσε ο ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης πριν από μερικά χρόνια.

«Οι συνθήκες με οδήγησαν στο να έρθω στην Κύπρο. Προέρχομαι από μια οικονομική καταστροφή και έπρεπε να κάνω κάτι για να υπερασπιστώ τα παιδιά μου… Έφυγα από την πατρίδα μου. Δεν το περίμενα ποτέ αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι το κούτελο μου είναι καθαρό στην πατρίδα μου» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Σε άλλο σημείο ο ηθοποιός μίλησε για τον τζόγο στον οποίο είχε εθιστεί για ένα διάστημα λέγοντας πως: «χάνεις την ανθρωπιά σου με τον τζόγο. Μπορεί να βρεθείς στον δρόμο».

Όσο για τη συνειδητή απόφαση που έχει πάρει, να επιστρέψει μόνιμα στην Κρήτη και να ασχοληθεί με τα κτήματά του όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις του στην “Γη της Ελιάς”, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε:

«Όταν τελειώσει η εργασία μου εδώ, ο Γιώργος σας χαιρετά και κατεβαίνει στο σπίτι του στην Κρήτη εκεί όπου γεννήθηκε. Το σπίτι του πατερούλη του και θα βρίσκεται εκεί στον μπαξέ του. Όχι να μονάσω και τέτοια τρελά και παλαβά, απλά να ζήσω κι εγώ ήρεμα και χαλαρά όσο μου μένει» είπε ο ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share