Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Την «ανέστησαν»: Έτσι θα ήταν σήμερα η πριγκίπισσα Νταϊάνα αν ζούσε (photo)

Θα ήταν 61 ετών

31 Οκτωβρίου 2022 14:33
Την «ανέστησαν»: Έτσι θα ήταν σήμερα η πριγκίπισσα Νταϊάνα αν ζούσε (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τούρκος φωτογράφος Αλπέρ Γεσιλτάς ζωντανεύει διάσημες προσωπικότητες με την βοήθεια της τεχνολογίας ΑΙ. Εμβληματικές προσωπικότητες όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο λόγος που ο Κάρολος δεν παντρεύτηκε την Καμίλα.

Ο Τούρκος καλλιτέχνης ανέφερε: «Φαντάζομαι σκηνές και απαθανατίζω αναμνήσεις εδώ και περίπου 19 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ορισμένες από τις φωτογραφίες μου κοσμούν παγκοσμίως βιβλία, περιοδικά, εκθέσεις και ιστότοπους και βραβεύτηκαν σε αρκετούς διαγωνισμούς φωτογραφίας» μεταδίδει το boredpanda.

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την πρώτη συλλογή εικόνων του έργου μου που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και ονομάζεται «Σαν να μην συνέβη τίποτα». Πίσω από αυτό το έργο κρύβεται το ερώτημα «πώς θα έμοιαζαν οι άνθρωποι φωτορεαλιστικά , αν δεν τους είχαν συμβεί κάποια σπουδαία γεγονότα» συμπλήρωσε ο Γεσιλτάς.

Δείτε τη φωτογραφία από τον λογαριασμό του @alperyesiltas στο Instagram:

πριγκίπισσα Νταϊάνα σήμερα

Το απόλυτο σοκ: Ο άνδρας με τον οποίο ήταν τρελά ερωτευμένη η πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είπε ότι ήταν «βαθιά ερωτευμένη» με τον Barry Mannakee, ο οποίος ήταν αξιωματικός της Μητροπολιτικής Αστυνομίας που είχε αναλάβει την ασφάλειά της.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ την απαγορευμένη φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ωστόσο, πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 14 Μαΐου 1987, επτά μήνες αφότου απομακρύνθηκε από τα δικαιώματα προστασίας μετά την αποκάλυψη της στενής τους σχέσης. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα πίστευε ότι δολοφονήθηκε για εκδίκηση και μοιράστηκε τη θεωρία της με τον προπονητή της Peter Settelen κατά τη διάρκεια συνομιλιών σε βιντεοκασέτες που μεταδόθηκαν αργότερα στην τηλεόραση.

Το ντοκιμαντέρ του Channel 4 Diana: In Her Own Words έδειξε ένα απόσπασμα στο οποίο η Diana είπε: «Όταν ήμουν 24 ή 25 ετών ήμουν βαθιά ερωτευμένη με κάποιον που δούλευε σε αυτό το περιβάλλον. Αλλά μετά τον έδιωξαν και τον σκότωσαν». Η επίσημη αστυνομική έρευνα για τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η Επιχείρηση Paget, εξέτασε τη θεωρία και διαπίστωσε ότι ήταν ψευδής.

Η έκθεση του Paget αναφέρει: "Αυτή ήταν μια τυχαία θανατηφόρα σύγκρουση στο δρόμο. Ο Barry Mannakee δεν πέθανε ως αποτέλεσμα σκόπιμης ενέργειας. Τα στοιχεία των μαρτύρων και τα τεχνικά ευρήματα υποστηρίζουν αυτήν την άποψη."

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share