Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Απόδραση από την Ελλάδα για Μαριέττα Χρουσαλά και Λέοντα Πατίτσα - Σε ποια χώρα βρέθηκαν μετά το ταξίδι «αστραπή»

Ξέγνοιαστες στιγμές για το ζευγάρι

31 Οκτωβρίου 2022 14:18
Απόδραση από την Ελλάδα για Μαριέττα Χρουσαλά και Λέοντα Πατίτσα - Σε ποια χώρα βρέθηκαν μετά το ταξίδι «αστραπή»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Λονδίνο ταξίδεψε η Μαριέττα Χρουσαλά, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, μαζί με τον άντρα της Λέων Πατίτσα και τα τρία τους παιδιά. Το μοντέλο και επιχειρηματίας πέρασε οικογενειακές στιγμές στην βρετανική πρωτεύουσα, χαλαρώνοντας και φορτίζοντας τις μπαταρίες για την επιστροφή στην Ελλάδα. Με την ευκαιρία δείτε πόσα χρόνια διαφορά ηλικίας έχει το ζευγάρι.

Λάτρης των social media, μοιράστηκε με τους followers της στιγμιότυπα από την απόδρασή τους και το πρόγραμμα που έκαναν. Επισκέψεις στα αξιοθέατα, θέατρο, φαγητό σε hot μαγαζιά, ήταν μερικά μόνο από όσα έκανε η οικογένεια Πατίτσα.

Η Μαριέττα Χρουσαλά δεν παρέλειψε να ποζάρει στο φακό του συζύγου της και να ποστάρει τις αντίστοιχες φωτογραφίες στο Instagram.

Μαριέττα Χρουσαλά Λονδίνο

Με casual looks, για να είναι άνετη, εντυπωσίασε με τις στιλιστικές επιλογές και τη φυσική της ομορφιά.

Να σημειωθεί ότι η Μαριέττα λατρεύει τα ταξίδια στο εξωτερικό και κάθε φορά φροντίζει να ενημερώνει για το πού βρίσκεται και τι κάνει.

Η γνωριμία με τον Λέοντα Πατίτσα και ο γάμος τους

Χαρακτηριστικά περιγράφει τη γνωριμία τους η Μαριέττα Χρουσαλά: «Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι. Ήμασταν και οι δυο ακάλεστοι. Είχαμε κοινές παρέες και γνωριστήκαμε. Γενικά μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισε. Επειδή έλειπε πολύ καιρό στο εξωτερικό δεν ήξερε ποια είμαι καθόλου.

Ούτε ότι δούλευα στην τηλεόραση, ούτε πως είχα πάρει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Τίποτα. Και αυτό με κέρδισε. Στην Ελλάδα όποιος σε φλέρταρε μπορεί να το ήξερε. Και έχανε τη μαγεία του. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα κάνω κάτι ξεχωριστά από τον Λέοντα». Στις 25 Οκτωβρίου το 2008, στη Βενετία, έγινε η ρομαντική πρόταση γζωής για το ζευγάρι. Ο Λέων Πατίτσας, γονάτισε μέσα στη γόνδολα και ζήτησε στην εκλεκτή της καρδιάς του, Μαριέττα Χρουσαλά, να τον παντρευτεί.

Ο γάμος ήρθε το 2010. Συγκεκριμένα στις 5 Ιουνίου, στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι μαζεύτηκαν αγαπημένα πρόσωπα και ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλα, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share