Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Διάλεξε άλλο επάγγελμα αφού έγινε... κόρη του Μπέζου κι απέκτησε παιδάκι: Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η δεύτερη Λίλα από το «Άκρως Οικογενειακόν»

Ζει τη δική της ζωή μακριά από τον χώρο της υποκριτικής

31 Οκτωβρίου 2022 12:40
Διάλεξε άλλο επάγγελμα αφού έγινε... κόρη του Μπέζου κι απέκτησε παιδάκι: Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η δεύτερη Λίλα από το «Άκρως Οικογενειακόν»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «Άκρως Οικογενειακόν» παραμένει μια αγαπημένη σειρά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, προσφέροντας γέλειο ακόμη και σήμερα, που προβάλλεται σε επαναλήψεις, αν και τη δεύτερη σεζόν υπήρξε μια αλλαγή σε βασικό χαρακτήρα.

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για το ρόλο της Λίλας, του μικρού κοριτσιού της οικογένειας Θεοτοκάτου, τον οποίο υποδύθηκαν δύο νεαρές ηθοποιοί. Η μία ήταν η Ιφιγένεια Καλούτσα και η άλλη η Μαρία Γαλέτα, με τη δεύτερη να μην έχει έκτοτε καμία σχέση με οτιδήποτε σχετικό με την τηλεόραση ή την ίδια την υποκριτική.

Η σημερινή ζωή της Μαρίας Γαλέτα

Τότε ήταν μόλις 8 ετών. Η Μαρία επέλεξε να μη συνεχίσει την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής μετά το τέλος του «Ακρως Οικογενειακόν» και έτσι σήμερα, είναι φαρμακοποιός.

Η ίδια, μάλιστα, μπορεί να είναι μόλις 28 ετών, ωστόσο έχει δημιουργήσει ήδη μια οικογένεια. Η Μαρία, άλλωστε, παντρεύτηκε με τον νυν σύζυγό της το 2020 και απέκτησαν το παιδάκι τους πριν από μερικούς μήνες μέσα σε ένα κλίμα απόλυτης ευτυχίας.

Η κορούλα τους, πάντως, θα έχει... να μοιάσει, αφού η Μαρία είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα σήμερα και σίγουρα, έχοντας επιδείξει πολύ καλές υποκριτικές ικανότητες στη σειρά του ΑΝΤ1, θα είχε θέση σε σειρές, όμως ο χώρος της φαρμακευτικής την κέρδισε, με μια άλλη «εκρηκτική» παρουσία της παραγωγής να έχει εξαφανιστεί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share