Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Έχει τον κήπο της... Εδέμ»: Το πολυτελές σπίτι της Βάσως Λασκαράκη στην Αθήνα, το τεράστιο τζάκι και ο "βασιλικός" κήπος (photos)

Θα πάθετε την πλάκα σας!

30 Οκτωβρίου 2022 17:30
«Έχει τον κήπο της... Εδέμ»: Το πολυτελές σπίτι της Βάσως Λασκαράκη στην Αθήνα, το τεράστιο τζάκι και ο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο δημοσιεύει στα social media η Βάσω Λασκαράκη. Η όμορφη ηθοποιός μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από τις διακοπές της, από τις εξόδους της ή και από το σπίτι όπου ζει με τον γνωστό σεφ.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Μπες μέσα στο καμπριολέ: Αυτό είναι το στιλάτο αυτοκίνητο της Βάσως Λασκαράκη (photos)

Ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη, μένουν μαζί τα τελευταία χρόνια στην Κηφισιά, σε μία μονοκατοικία κοντά στη φύση. Μάλιστα, το σπίτι τους διαθέτει έναν τεράστιο κήπο, όπου εκεί περνούν στιγμές χαλάρωσης με την κόρη της ηθοποιού και τον σκύλο τους.

Το εσωτερικό του σπιτιού είναι ευρύχωρο και άνετο, με ζεστά χρώματα και τεράστιο τζάκι για τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Η κουζίνα επίσης είναι μεγάλη και σε καφέ χρώμα με άνετο πάγκο για τις μαγειρικές τους Λευτέρη Σουλτάτου.

Φωτογραφίες από την κατοικία του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσως Λασκαράκη

«Έχει τον κήπο της... Εδέμ»: Το πολυτελές σπίτι της Βάσως Λασκαράκη στην Αθήνα, το τεράστιο τζάκι και ο 'βασιλικός' κήπος (photos)

«Έχει τον κήπο της... Εδέμ»: Το πολυτελές σπίτι της Βάσως Λασκαράκη στην Αθήνα, το τεράστιο τζάκι και ο 'βασιλικός' κήπος (photos)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share