Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κι όμως δεν ήταν πάντα ξανθιά: Η μοναδική φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά με καστανά μαλλιά

Μια κούκλα!

30 Οκτωβρίου 2022 14:39
Κι όμως δεν ήταν πάντα ξανθιά: Η μοναδική φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά με καστανά μαλλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νοσταλγική διάθεση είχε η Ρούλα Κορομηλά, όπως φάνηκε και από μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media ανεβάζοντας συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές, ενώ συχνά τοποθετείται και για όσα απασχολούν την επικαιρότητα. Με την ευκαιρία, δείτε τι θα παρουσιάσει φέτος στην τηλεόραση.

Η Ρούλα Κορομηλά ανέβασε μία throwback φωτογραφία, κάπου στα 80s, όταν ακόμα ήταν άσημη, όπου ποζάρει με καστανά μακριά μαλλιά και κοκαλάκια, φορώντας ένα κίτρινο πουλόβερ.

«Δε θυμάμαι με τίποτα που δούλευα εδώ,Μπέμπα κ μες στη καλή χαρά! ???? Καμμία ιδέα;», σχολίασε.

Άλλο «πρόσωπο» για τη Ρούλα Κορομηλά: «Ερχόταν με την πεταλούδα από το νοσοκομείο για...»

Στο Happy Day και τον Δημήτρη Παπανώτα είχε παραχωρήσει συνέντευξη πριν καιρό η Λόλα Νταϊφά, η οποία είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων, για την εργατικότητα της Ρούλας Κορομηλά. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο παρουσιαστής που δεν άντεξε παραπάνω από δύο μέρες στο πλευρό της.

Η σιδηρά κυρία των δημοσίων σχέσεων της ιδιωτικής τηλεόρασης αποκάλυψε πως ποτέ δεν έφυγε βίαια από την ΕΡΤ η Ρούλα Κορομηλά για να πάει στον ΑΝΤ1.

Με πολλά χρόνια καριέρας στις πλάτες της, η ίδια ξέρει την τηλεόραση καλύτερα από τον καθένα.

Λόλα Νταϊφά

Μάλιστα, η Λόλα Νταϊφά δε δίστασε να αναφέρει στην κάμερα πως η Ρούλα Κορομηλά ήταν τόσο δουλευταρού, που ερχόταν άρρωστη από το νοσοκομείο με την πεταλούδα στο χέρι για να κάνει εκπομπή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share