Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν το ήξερε κανείς μέχρι σήμερα: Αυτός ήταν ο Έλληνας ζεν πρεμιέ που είχε σχέση με την Άννα Βίσση (photos)

Το ειδύλλιο τους είχε μείνει κρυφό

30 Οκτωβρίου 2022 09:09
Δεν το ήξερε κανείς μέχρι σήμερα: Αυτός ήταν ο Έλληνας ζεν πρεμιέ που είχε σχέση με την Άννα Βίσση (photos)
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν το 1992 όταν ο Νίκος Καρβέλας και η Άννα Βίσση αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, προκαλώντας δυσαρέσκεια στο κοινό τους. Ωστόσο όπως αποδείχθηκε είναι μια σχέση ζωής, αφού μέχρι και σήμερα οι δυο τους είναι ιδιαίτερα κοντά. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το πολυτελές σπίτι της τραγουδίστριας στην Εκάλη.

Σε παλιότερη συνέντευξη που παραχώρησε η Άννα Βίσση, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα, που παραμένει αναλλοίωτη, παρά τα χρόνια που περνούν. Με την ευκαιρία, αυτή ήταν η γυναίκα που τρέλανε τον τραγουδιστή μετά το διαζύγιο με την Αννίτα Πάνια.

Οι σχέσεις της τραγουδίστριας έχουν γίνει γνωστές κατά καιρούς, ωστόσο μία στο παρελθόν με έναν Έλληνα ζεν πρεμιέ είχε μείνει κρυφή και μαθεύτηκε χρόνια μετά.

Μάλιστα, η Άννα Βίσση έχει δηλώσει για τον έρωτα στη ζωή της: «Πονεμένη ερώτηση, η οποία δεν έχει σχέση μόνο με το σήμερα, έχει σχέση με το ανέκαθεν. Ο έρωτας με πλησιάζει όσο συχνά τολμούν να με πλησιάσουν οι άντρες που αναγκαστικά τον μεταφέρουν. Ακούγεται σαν μικρόβιο, αλλά κάπως έτσι είναι. Είναι γεγονός, για κάποιον λόγο που υποθέτω ότι ξεκινά από το μύθο της αναγνωρισιμότητας, ότι δημιουργείται γύρω μου ένα φυσικό «αλεξιέρωτο» – κατά το αλεξικέραυνο.»

Μετά από την τρίχρονη σχέση της με τον Λάμπη Λιβιεράτο, η Άννα Βίσση θα καταλήξει στην αγκαλιά ενός ηθοποιού που εκείνη την εποχή μεσουρανούσε στις τηλεοπτικές σειρές και όχι μόνο.

Λιβιεράτος Βίσση

Μία σχέση έντονου πάθους άρχισε αμέσως μετά ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον Απόστολο Γκλέτσο ο οποίος λίγο πριν είχε σχέση με την Ναταλία Γερμανού, κολλητή και κουμπάρα της τραγουδίστριας.

Βίσση Γκλέτσος

Η σχέση τους ήταν γεμάτη πάθος, όμως όταν η Άννα Βίσση θα ξεκινήσει τα συχνά ταξίδια στο εξωτερικό σε Λονδίνο και Αμερική, θα αρχίσουν και τα προβλήματα ανάμεσά τους, μέχρι που τελικά θα δώσουν τέλος στη σχέση τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share