Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Εμπάργκο» από Ρούλα Κορομηλά: Ο όρος σε Αννίτα Πάνια και Ηλία Ψινάκη για τη νέα τους εκπομπή

Τι συνέβη με το νέο τους επαγγελματικό βήμα;

29 Οκτωβρίου 2022 15:41
«Εμπάργκο» από Ρούλα Κορομηλά: Ο όρος σε Αννίτα Πάνια και Ηλία Ψινάκη για τη νέα τους εκπομπή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα εκπομπή ετοιμάζουν μέσα από τη συχνότητα του Mega η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης, ενώ την ίδια ώρα επιστρέφει στο ίδιο κανάλι και η Ρούλα Κορομηλά με δική της εκπομπή.

Όπως αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης ένας από τους προτεινόμενους τίτλους της εκπομπής είναι το «Έλεος», ωστόσο δεν είναι σίγουρο ακόμη αν θα είναι και ο τελικός. Με την ευκαιρία δείτε τι αποκάλυψε η Αννίτα Πάνια για τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Καρβέλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε ο δημοσιογράφος, η εκπομπή θα είναι μεταμεσονύχτια, ωστόσο το περιεχόμενο της παραμένει άγνωστο.

Μάλιστα, δεν έγινε κανένας «πιλότος» πριν δοθεί το πράσινο φως από το κανάλι, καθώς και οι δύο τόνισαν πως δεν θα δεχτούν καμία λογοκρισία στην εκπομπή τους.

Αν και όλα φαίνονται καλά υπήρχε ένα τροχοπέδη όσον αφορά την πρεμιέρα της εκπομπής τους και εκεί έρχεται και κουμπώνει η Ρούλα Κορομηλά.

Το Mega θέλει πρώτα να κάνει πρεμιέρα η δική της εκπομπή, έτσι ώστε να τη μπουστάρει και να μην έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα.

Έτσι, κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε τέλη Νοεμβρίου τη σύμπραξη Αννίτας Πάνια και Ηλία Ψινάκη.

Δείτε το ρεπορτάζ

«Μακριά κι αγαπημένοι...»: Κόλαφος ο Τρύφωνας Σαμαράς για τον Ηλία Ψινάκη - Τι συνέβη;

Τον Τρύφωνα Σαμαρά είχαν συναντήσει στο παρελθόν οι τηλεοπτικές κάμερες και ο γνωστός κομμωτής δε δίστασε να αναφερθεί στην κόντρα του με τον Ηλία Ψινάκη. Παράλληλα, o Ηλίας Ψινάκης αποκάλυψε το απίστευτο παρασκήνιο πίσω από την επίμαχη φούστα του Σάκη Ρουβά.

«Πριν ενάμιση μήνα τελείωσε η εκπομπή που έκανα στον Alpha. Θέλω να περιμένω να είναι κάτι καλό, δεν θέλω να κάνω κάτι βιαστικό και δεν είναι ο στόχος μου η τηλεόραση», τόνισε αρχικά.

Για τον Ηλία Ψινάκη απάντησε: «Μακριά κι αγαπημένοι. Δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις όταν κάναμε το FAB 5».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share