Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ό,τι πιο τρυφερό θα δεις σήμερα: Ο Σάκης Ρουβάς αγκαλιά με τον νεογέννητο ανιψιό του! (photo)

Σε πελάγη ευτυχίας ο τραγουδιστής

29 Οκτωβρίου 2022 13:16
Ό,τι πιο τρυφερό θα δεις σήμερα: Ο Σάκης Ρουβάς αγκαλιά με τον νεογέννητο ανιψιό του! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη εκτός από γονείς των τεσσάρων παιδιών τους, πριν λίγο καιρό έγιναν και θείοι. Ο αδερφός του τραγουδιστή Βασίλης Ρουβάς έγινε για πρώτη φορά πατέρας και η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία έχοντας αγκαλιά τον νεογέννητο ανιψιό του. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το τεράστιο σπίτι του Σάκη Ρουβά.

«Ο πιο φωτεινός, ευλογημένος τρόπος να ξεκινήσει η μέρα. Κυρίες και κύριοι …. Να σας συστήσω το ανιψάκι μου!», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε με τους followers του.

ανιψιός Σάκη Ρουβά

H Κάτια Ζυγούλη σε μια σπάνια φωτογραφία του 1997 - Κρύος «ιδρώτας» για τον Σάκη Ρουβά

Η Κάτια Ζυγούλη αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz. Σε ηλικία 18 ετών αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα -από τη Θεσσαλονίκη-, για τον διαγωνισμό ομορφιάς “Elite Model Look 1996”, όπου τελικά κέρδισε τον τίτλο. Ένα χρόνο αργότερα, έλαβε μέρος στο διαγωνισμό “Playmate of the Year” που προβλήθηκε από το κανάλι STAR και στέφθηκε νικήτρια.

Δείτε επίσης: Εκατομμύρια, ακίνητα και επιχειρήσεις: Αυτή είναι η περιουσία που θα κληρονομήσουν τα παιδιά του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Η πορεία της στον χώρο της μόδας σημαντική. Το μοντέλο έζησε και εργάστηκε κατά διαστήματα στο Παρίσι, τη Νέα Υόρκη αλλά και το Λος Άντζελες, ενώ συνεργάστηκε με μεγάλους οίκους μόδας όμως επέστρεψε στην Ελλάδα. Μάλιστα, έχει ψηφιστεί δύο φορές “Μοντέλο της Χρονιάς” από την ελληνική βιομηχανία μόδας (2002 & 2004) και έχει φωτογραφηθεί για εξώφυλλα πολλών ελληνικών περιοδικών.

Η Κάτια Ζυγούλη έχει αποστασιοποιηθεί από το modeling, με προτεραιότητά της πλέον την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον Σάκη Ρουβά. «Πιστεύω πως η ομορφιά που έχει να κάνει αποκλειστικά με την εξωτερική εμφάνιση είναι εφήμερη. Η σέξι και ελκυστική εικόνα είναι ένα παιχνίδι της νιότης, ένα εργαλείο για να γινόμαστε περισσότερο αποδεκτοί.

Προσωπικά, δεν επέλεξα ποτέ τους φίλους μου με κριτήριο την εμφάνισή τους. Επιπλέον, αν υποθέσουμε ότι διαλέγουμε το ταίρι μας εστιάζοντας στην εξωτερική του εμφάνιση, στην πορεία της ζωής μας και συμβιώνοντας με αυτό τον άνθρωπο διαπιστώνουμε ότι η εικόνα είναι μόνο η επιφάνεια», είχε αναφέρει στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό HELLO! και στη Μαρία Κολλιάτσα.

Μάλιστα, είχε υπογραμμίσει: «Κάποια στιγμή κατανοούμε ότι τελικά η ομορφιά δεν έχει τόσο πολλή σημασία. Τα πρότυπα που έχουν τεθεί είναι το αντίθετο της ευτυχίας, μπορούν να γίνουν ακόμα και πηγή δυστυχίας. Η ομορφιά είναι αλλού, στα μάτια, στο χαμόγελο, στον εσωτερικό κόσμο, όχι στις άψογες αναλογίες».

Ο Μίλτος Καρατζάς μοιράστηκε μια εικόνα από το 1997, με την Κάτια Ζυγούλη σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, ενώ στην ίδια φωτογραφία πόζαραν η Ισαβέλλα Δάρρα και ο Λάμπης Λιβιεράτος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share