Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Νίκο Σεργιανόπουλο: «Άγιος άνθρωπος, δεν πείραξε...»

Τι εξομολογήθηκε;

29 Οκτωβρίου 2022 12:51
Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Νίκο Σεργιανόπουλο: «Άγιος άνθρωπος, δεν πείραξε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά του, για τη σχέση του με το χρήμα, αλλά και για τον αδικοχαμένο Νίκο Σεργιανόπουλο. Με την ευκαιρία, αυτές είναι οι τελευταίες φωτογραφίες από τον τάφο του γνωστού ηθοποιού.

«Έρχομαι πρώτος και φεύγω τελευταίος από το θέατρο. Είμαι οργανωτικός, η φράση χύμα σε μένα δεν υπάρχει. Είμαι αγχώδης, για μένα δεν υπάρχει αύριο. Δεν σκέφτομαι ποτέ τα λεφτά, είναι χαρτιά με νούμερα. Μόλις ακούω τη φράση «δουλίτσα να υπάρχει», θέλω να αυτοκτονήσω.

Αναγκάστηκα κάποτε να πουλήσω ένα εξοχικό που είχα σε ένα νησί για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο. Με τη σύζυγό μου δεν έχουμε καλή σχέση με το χρήμα, έχουμε περάσει πολύ φτωχικά και πολύ πλούσια. Αλλάζω συχνά σπίτια γιατί πλήττω», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε στη συνέχεια για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: «Ο Νίκος ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, πολύ ευαίσθητος, με πολλές υπαρξιακές αγωνίες. Ήταν ένα θαυμάσιο παιδί, ένα χρυσό παιδί, άγιος άνθρωπος, δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Ο Νίκος ήταν μια απόλαυση και μέσα στο χιούμορ πάντα, γελούσαμε τόσο πολύ».

Δείτε όσα δήλωσε:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share