Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καταχράστηκε 1,2 εκατ. ευρώ και της έδωσε «ψίχουλα»: Τόσες χιλιάδες ευρώ πήρε η Άβα Γαλανοπούλου από τον πρώην της

Συμβιβάστηκαν οι δύο πλευρές

28 Οκτωβρίου 2022 14:52
Καταχράστηκε 1,2 εκατ. ευρώ και της έδωσε «ψίχουλα»: Τόσες χιλιάδες ευρώ πήρε η Άβα Γαλανοπούλου από τον πρώην της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ανατροπή πραγματοποιήθηκε σχετικά με την Άβα Γαλανοπούλου και την περιουσία της, με τη δίκη της να βρίσκεται σε εξέλιξη εκ νέου, μετά την έφεση του πρώην συντρόφου της, που κατάφερε μέσω απάτης να την καταστρέψει οικονομικά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εκπομπή «Το Πρωινό», το άλλοτε ζευγάρι τελικά τα βρήκε και βρέθηκε σε συμβιβασμό, με την περιπέτεια της αγαπημένης ηθοποιού να φτάνει στο τέλος της, έστω κι αν θα αποζημιωθεί με πολύ λιγότερα χρήματα, από εκείνα που της εκπλάπησαν.

Τι προβλέπει η συμφωνία του πρώην ζευγαριού μετά την απάτη

Η Γαλανοπούλου, άλλωστε, είχε η ίδια αποκαλύψει πως ο σύντροφός της, της είχε υπεξαιρέσει ένα ποσό άνω των 1.2 εκατομμυρίων ευρώ. Κάπως έτσι, ο κόπος τόσων ετών έπεσε... σαν πύργος από τραπουλόχαρτα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας δικαστικός, οικονομικός και, κυρίως, ψυχολογικός «Γολγοθάς» για την πασίγνωστη καλλιτέχνιδα.

Όπως τονίζει το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, η πρωτόδικη απόφαση επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή έξι ετών και αποζημίωση 250.000 ευρώ στην Άβα Γαλανοπούλου, που ήδη είναι ένα ποσό πολύ μικρότερο, το 1/10 ουσιαστικά από όσα της είχε κλέψει μέσω της απάτης του.

Με την ηθοποιό, όμως, να μην επιθυμεί να υπάρξει περαιτέρω συνέχιση στην περιπέτειά της, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμβιβασμό, πιθανότατα για ένα μικρότερο ποσό από τα 250.000, ώστε εκείνη να αποσύρει τη μήνυσή της εναντίον του. Με αυτό τον τρόπο, το πιο σκληρό κεφάλαιο της ζωής της κλείνει, έχοντας πια ανοικτό το δρόμο για μια καινούργια αρχή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share