Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τυχερός ο Νίκος Ευαγγελάτος: «Η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν στα παιδιά θαύματα»

Ποιος το αποκάλυψε;

28 Οκτωβρίου 2022 14:28
Τυχερός ο Νίκος Ευαγγελάτος: «Η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν στα παιδιά θαύματα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Μες Στην Καλή Χαρά» είχε βρεθεί πριν αρκετά χρόνια η Μπέσυ Μάλφα καλεσμένη της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού. Η ηθοποιός είχε μιλήσει -μεταξύ άλλων- και για την εφηβική της περίοδο, όταν οι γονείς της την έστελναν σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και στο μπαλέτο. Τότε η Ναταλία Γερμανού την ρώτησε για τη συμμαθήτριά της Τατιάνα Στεφανίδου.

Με την ευκαιρία δείτε τη φωτογραφία της κόρης της με τον Νίκο Ευαγγελάτο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

μπέσσυ μάλφα

«Με την Τατιάνα ήμασταν στη σχολή του Γιάννη Μέτση, στο ίδιο μπαλέτο. Εξαιρετική χορεύτρια, μπαλαρίνα! Ήταν στα παιδιά θαύματα τότε που πήγε στην όπερα του Αμβούργου. Έπαιρναν από όλο τον κόσμο και νομίζω ήταν πάρα πολύ λίγα παιδιά, καμιά 15αριά. Η Τατιάνα ήταν μέσα σ’ αυτά», ανέφερε η ηθοποιός. Τα λόγια της βρήκαν σύμφωνη και τη Ναταλία Γερμανού, η οποία θυμήθηκε τον καταπληκτικό χορό της παρουσιάστριας σε παλαιότερη βραδιά καλλιστείων.

Ωμή παραδοχή από Τατιάνα Στεφανίδου: «Πέρασα 5 εφιαλτικά χρόνια όταν ήμουν...»

Η δημοσιογράφος Τατιάνα Στεφανίδου ξεχώρισε από τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση τόσο για την εργατικότητά της, όσο και για την αψεγάδιαστη εμφάνισή της. Παράλληλα, διαβάστε εδώ το παρασκήνιο της αρχής της σχέσης Τατιάνας Στεφανίδου και Νίκου Ευαγγελάτου.,

Μέσα στην πορεία των χρόνων, παραμένει γοητευτική με καλλίγραμμη σιλουέτα, ωστόσο και σαν έφηβη τραβούσε τα βλέμματα, καθώς ήταν ένα πολύ όμορφο κορίτσι.

Η ίδια, έχει δηλώσει πως έζησε πέντε χρόνια στο Αμβούργο της Γερμανίας και πήγε σε ελληνικό σχολείο. Για τα χρόνια αυτά της ζωής της, είχε μάλιστα αναφέρει σε τηλεοπτική εκπομπή, πως ήταν δύσκολα.

«Πέρασα πέντε εφιαλτικά χρόνια. Έπαθα νευρική ανορεξία, τελείωσα το ελληνικό λύκειο του Αμβούργου και ξύπναγα στις πέντε το χάραμα με χιόνια. Άλλαζα πέντε τρένα και μετά πήγαινα στην Όπερα του Αμβούργου. Ήμουν ένα δυστυχέστατο πλάσμα για πέντε χρόνια. Ξύλο έτρωγα κάθε μέρα. Ήμουν 55 κιλά και ήμουν χοντρή. Έφτασα τα 48, έπαθαν τα κόκκαλά μου προβλήματα. Ήταν όλο αυτό πολύ άγριο για μένα και με στιγμάτισε», είχε πει χαρακτηριστικά.

Τατιάνα Στεφανίδου νέα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share