Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ρούλα Κορομηλά: Εικόνες από την πολυτελή μεζονέτα της παρουσιάστριας στην Κηφισιά – Η πισίνα και ο υπέροχος κήπος

Πανέμορφο!

28 Οκτωβρίου 2022 13:54
Ρούλα Κορομηλά: Εικόνες από την πολυτελή μεζονέτα της παρουσιάστριας στην Κηφισιά – Η πισίνα και ο υπέροχος κήπος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά για αρκετά χρόνια υπήρξε το κορυφαίο όνομα της ελληνικής τηλεόρασης, εξαργυρώνοντας εν μέρει την επιτυχία της, αφού πέρασε ορισμένες δύσκολες στιγμές, αλλά κατάφερε να διατηρήσει περιουσιακά της στοιχεία.

Είναι γνωστή τηλεπαρουσιάστρια που κατέχει εξέχουσα θέση στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης. Διαμένει σε ένα υπέροχο σπίτι στην Κηφισιά, ενώ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει δείξει συχνά τα αγαπημένα της μέρη.

Στα... ενδότερα της μεζονέτας της παρουσιάστριας

Η μεζονέτα της Ρούλας Κορομηλά, που αναγκάστηκε νωρίτερα να πουλήσει ένα άλλο σπίτι, έχει μια κλασική αλλά βασική εμφάνιση με vintage στοιχεία και αποπνέει καθαρότητα, ζεστασιά και καλωσόρισμα.

Σε αυτό το δωμάτιο, «μου αρέσουν τα χρώματα κόκκινο και λευκό. Το κόκκινο είναι για το πάθος, το λευκό για την αγνότητα», σύμφωνα με τη Ρούλα Κορομηλά, η οποία έχει δηλώσει ότι «το κόκκινο και το λευκό είναι οι αποχρώσεις που αντιπροσωπεύουν τα συναισθήματά μου». Είναι σίγουρα τα χρώματα που κυριαρχούν στη διακόσμηση εκεί.

Εσωτερική σκάλα (από τα πιο ωραία, ξεχωριστά και... φωτεινά στοιχεία του σπιτιού), ξύλινες λεπτομέρειες, μια μεγάλη και μοντέρνα κουζίνα, όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα κάνουν το σπίτι της να μοιάζει άνετο και πολυτελές.

Όμορφοι, ιδανικοί για χαλάρωση και οι εξωτερικοί χώροι του σπιτιού της Ρούλας Κορομηλάς, ένας υπέροχος κήπος με μια πισίνα, ανάσα δροσιάς και χαλάρωσης για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

ρούλα κορομηλά μεζονέτα σκάλες

ρούλα κορομηλά μεζονέτα πισίνα

ρούλα κορομηλά μεζονέτα τραπεζαρία

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share