Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023

Τα «πήρε» η Σία Κοσιώνη: «Δεν επηρεάζομαι από τον Κώστα Μπακογιάννη και από τον θείο του»

Έβαλε στη θέση τους όσοι την κράζουν

28 Οκτωβρίου 2022 12:46
Τα «πήρε» η Σία Κοσιώνη: «Δεν επηρεάζομαι από τον Κώστα Μπακογιάννη και από τον θείο του»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ, απάντησε σε όσους την κατηγορούν ότι δεν κάνει καλά της δουλειά της, λόγω του γάμου της με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Με την ευκαιρία δείτε ποια είναι η σχέση της με τα παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη.

Η απάντησή της Σίας Κοσιώνη στη σκληρή κριτική

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ «όταν κάποιοι προχωρούν σε μια αμφισβήτηση της επαγγελματικής μου ταυτότητας, δεν είναι μια γενική αντίληψη. Δεν είναι μια γενικώς διαμορφωμένη αντίληψη. Υπάρχουν κάποιοι που πράγματι το κάνουν. Με ενοχλεί; Με ενοχλεί. Με επηρεάζει; Δεν με επηρεάζει. Είμαι τόσο απαλλαγμένη από βαρίδια που άλλοι μου προσάπτουν που αυτές πλέον οι κριτικές από το ένα αυτί μου μπαίνουν και από το άλλο αυτί μου βγαίνουν».

Και προσθέτει η Σία Κοσιώνη «όταν πρέπει να ασκήσω κριτική στην κυβέρνηση, ασκώ κριτική στην κυβέρνηση και γενικώς δεν με εμποδίζει τίποτα και κανείς να ασκήσω κριτική σε όποιον θέλω κάθε φορά. Σε όποιον πρέπει να του ασκηθεί κριτική κάθε φορά. Ακριβώς επειδή αυτό είναι κάτι που δεν χρειάζεται να βγω και να το δηλώσω, αλλά προκύπτει από τη δουλειά μου καθημερινά και αποδεικνύεται, δεν νιώθω ότι υπάρχει πραγματικά η ανάγκη να το ξεκαθαρίσω με οποιοδήποτε άλλον τρόπο.

Δεν μπορώ εγώ να αλλάξω τα μυαλά των ανθρώπων. Εάν κάποιος θέλει να πιστεύει ότι η Σία επηρεάζεται από τον σύζυγο της και από τον θείο του συζύγου της, είναι λίγο τι να πω… Πάντοτε διεκδίκησα, συνεχίζω να διεκδικώ και δεν θα σταματήσω ποτέ να διεκδικώ την αυτονομία της υπάρξεως μου και της άποψης μου. Την αυθυπαρξία της άποψης μου. Είμαι η Σία Κοσιώνη και έχω τη δική μου άποψη. Δεν χρειάζεται να δανειστώ ούτε την άποψη του άνδρα μου, ούτε την άποψη του συγγενικού περιβάλλοντος του άνδρα μου ούτε κανενός. Νιώθω τόσο ασφαλής και τόσο στέρεα μέσα μου και επίσης θεωρώ ότι είναι λίγο προσβλητικό, όχι μόνο προς εμένα, αλλά προς οποιαδήποτε γυναίκα να της αμφισβητείται η ακεραιότητα της δικής της άποψης και προσέγγισης στα πράγματα».

Σχετικά με τις διαφωνίες της καθημερινότητας με τον Κώστα Μπακογιάννη, η Σία Κοσιώνη επεσήμανε ότι “στις καθημερινές διαφωνίες νομίζω υποχωρεί ο Κώστας. Είναι ο άνθρωπος που βλέπω και μου φτιάχνει τη διάθεση, αυτό ήταν που με κέρδισε, η αισιοδοξία του, το ότι ελαφραίνει τις καταστάσεις και ταυτόχρονα το ότι είναι ο άνθρωπος που μπορείς να στηριχτείς”.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μπακογιάννης τόνισε “προφανώς εγώ κάνω πίσω στις διαφωνίες μας, αφού έτσι κι αλλιώς θα συμφωνήσω, προτιμώ να το κάνω εύκολα και γρήγορα. Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για τη Σία, ο κόσμος βλέπει μια σοβαρή, συγκροτημένη, σιδερένια δημοσιογράφο. Η Σία ως μάνα είναι κάτι συγκλονιστικό… κάθε δευτερόλεπτο δίνει κάτι στον γιο μας. Αυτό που κάνει η Σία δεν το έχω ξαναδεί, το θαυμάζω και είμαι απίστευτα ευγνώμων».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share