Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μπες μέσα στο καμπριολέ: Αυτό είναι το στιλάτο αυτοκίνητο της Βάσως Λασκαράκη (photos)

«Έσπασε» τα φρένα

28 Οκτωβρίου 2022 12:35
Μπες μέσα στο καμπριολέ: Αυτό είναι το στιλάτο αυτοκίνητο της Βάσως Λασκαράκη (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη δεν περιορίζεται μονάχα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αλλά όποτε έχει την ευκαιρία, ασχολείται και με τα αγαπημένα της χόμπι κι ένα εξ αυτών, μάλιστα, είναι η οδήγηση.

Το αυτοκίνητό της, μάλιστα, είναι υπέροχο. Καμπριολέ και με δυνατότητα... να σπάσεις τα φρένα, σίγουρα η ηθοποιός θα τρελαίνει τον Λευτέρη Σουλτάτο σε κάθε βόλτα τους, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και προκαλώντας αντιδράσεις στα social media, όπως είχε γίνει σε άλλη περίπτωση με το νυφικό της.

Η Λασκαράκη έχει στυλ... και φαίνεται στο αυτοκίνητό της

Η ηθοποιός έγινε πρόσφατα viral με μόλις 3 αναρτήσεις της αφού το αυτοκίνητο το οποίο και φαίνεται να οδηγεί δεν έχει οροφή αλλά έχει πολύ εντυπωσιακό design. Πρακτικό, μικρό, «γυναικείο» θα λέγαμε είναι το όνειρο πολλών και σίγουρα και το δικό μας.

Ξεκάθαρα μέχρι και ο Λευτέρης Σουλτάτος θα τρελάθηκε όταν το είδε και ειδικά με το ύφος της Βάσως Λασκαράκη. Η ίδια «έσπασε» τα φρένα στην οδήγηση και τα σχόλια από κάτω έδωσαν και πήραν... Βέβαια, αυτές δεν είναι οι πρώτες φωτογραφίες με το εν λόγω αμάξι, καθώς γενικά λατρεύει να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι.

Σαν δύο σταγόνες νερό: Η Βάσω Λασκαράκη ποζάρει αγκαλιά με την 9χρονη κόρη της Εύα

Μία σπάνια φωτογραφία, μαζί με την 9χρονη κόρη της, μοιράστηκε η δημοφιλής ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη. Παράλληλα, δείτε πού βρέθηκε μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο για τα γενέθλιά της.

Η ηθοποιός που δεν συνηθίζει να δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με την κόρη της Εύα, έκανε μία εξαίρεση και ανάρτησε μία τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με την 8χρονη κόρη της και όπως μπορείτε να δείτε η ομοιότητα μεταξύ τους είναι εκπληκτική.

Μαμά και κόρη πόζαραν στον φωτογραφικό φακό όπως βλέπετε στην φωτογραφία που ακολουθεί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share