Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Εξομολόγηση Κατερίνας Καινούργιου: «Είχα γυρίσει σπίτι και ήμουν τόσο άσχημα ψυχολογικά και...» (Video)

To bullying που βίωσε στην παιδική ηλικία της

28 Οκτωβρίου 2022 12:33
Εξομολόγηση Κατερίνας Καινούργιου: «Είχα γυρίσει σπίτι και ήμουν τόσο άσχημα ψυχολογικά και...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή την ενδυμασία της παρέλασης, αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» ένα περιστατικό bullying που της συνέβη στο δημοτικό. Ενώ, «παλιά τηλεόραση» χαρακτήρισε πριν λίγες μέρες την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο Νίκος Μουτσινάς, με την ίδια να δίνει την δική της απάντηση.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ένα ζευγάρι απομίμησης παπουτσιών που φορούσε μικρή, στάθηκε αφορμή για να την κοροϊδέψουν οι συμμαθήτριές της.

«Πήγαινα δημοτικό σε ένα δημόσιο σχολείο, δεν είχαμε λεφτά μη φανταστείτε και είχα ένα παπούτσι που ήταν απομίμηση γνωστής μάρκας παπουτσιών.

Ήμουν παιδάκι και θυμάμαι που ήταν κάτι άλλα κοριτσάκια που με κορόιδεψαν. Είχα γυρίσει σπίτι και ήμουν τόσο άσχημα ψυχολογικά και ακόμη το θυμάμαι…» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είναι πολλά χρόνια σε αναπηρικό αμαξίδιο...» - Σπαραγμός της Κατερίνας Καινούργιου για τον πατέρα της

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια πραγματική κατάθεση ψυχής στην εκπομπή της, με την ίδια να έχει ως καλεσμένο της τον Παραολυμπιονίκη, Πάνο Τριανταφύλλου, που διαγωνίζεται στο J2US.

Το γεγονός λοιπόν πως βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο, έκανε την παρουσιάστρια να φορτιστεί συναισθηματικά και να εξομολογηθεί πως και ο μπαμπάς της... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share