Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άφαντα τα οστά του Σωτήρη Μουστάκα - Η δραματική έκκληση του ανιψιού του

«Δεν ξέρουμε που είναι...»

28 Οκτωβρίου 2022 09:59
Άφαντα τα οστά του Σωτήρη Μουστάκα - Η δραματική έκκληση του ανιψιού του
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μιχάλης Μουστάκας, ανιψιός του αείμνηστου Σωτήρη Μουστάκα, μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή για τον θείο του και την κατά πολύ νεότερη σύζυγό του. Παράλληλα, η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού προέβη σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

«Ήθελα πολύ να τελειώσω τη σχολή του Εθνικού. Πήγα, τα κατάφερα. Με βοήθησε ο Σωτήρης Μουστάκας. Μεγάλωσα με όλους αυτούς τους κωμικούς, εκτός από τον θείο μου. Με τον Ψάλτη κάναμε πολλή παρέα, ήταν εκείνος που με βοήθησε να ανέβει το κασέ μου» ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Μουστάκας.

Και πρόσθεσε για τον Σωτήρη Μουστάκα: «Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Όταν είχε πεθάνει ο Σωτήρης, νόμιζα ότι ο τάφος είχε αγοραστεί ενώ ήταν η κηδεία. Δυστυχώς έβγαλαν τα οστά του, ούτε που ξέρω που βρίσκονται. Θα ήθελα να φέρουν τα οστά του στην Κύπρο, στον τόπο όπου γεννήθηκε, να αγοράσουμε έναν τάφο και να τα βάλουμε μέσα. Όχι, να είναι στο πουθενά. Είναι κρίμα γιατί αυτός ο άνθρωπος αγαπήθηκε τόσο πολύ στην Ελλάδα. Πέθανε με την ελληνική σημαία».

Όσον αφορά στο γεγονός ότι έγινε μπαμπάς σε ηλικία 61 ετών, ο Μιχάλης Μουστάκας εξομολογήθηκε πως «δεν το περίμενα! Νιώθω κι εγώ πιο παιδί. Ξαναγεννήθηκα. Με έλεγαν όλοι “ο Βουτσάς της Κύπρου”. Όταν πήγα να γράψω το παιδί στο νηπιαγωγείο, με ρώτησαν αν είναι εγγονάκι μου. Η σύντροφός μου είναι πιο μικρή από εμένα, την περνάω 25 χρόνια».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share