Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Οι γονείς μου δε μου έδωσαν ποτέ...» - Η εξομολόγηση της κόρης του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη

Η ενόχλησή της σε ερώτηση για τους γονείς της

27 Οκτωβρίου 2022 10:05
«Οι γονείς μου δε μου έδωσαν ποτέ...» - Η εξομολόγηση της κόρης του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ηρώ Μπέζου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες σχετικά με την νέα παράσταση, όπου συμμετέχει, ωστόσο δεν υπήρξε και ως το μόνο θέμα συζήτησης.

Η κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη αρνήθηκε, παράλληλα, να απαντήσει σε ερώτηση που αφορούσε τους γονείς της, αν και είχε και πάλι μια ενδιαφέρουσα ατάκα να πει για αυτούς.

«Δεν θα έρθουν να με δουν οι γονείς μου γιατί παίζουν και οι ίδιοι», είπε αρχικά η Ηρώ Μπέζου, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το εάν δέχεται συμβουλές από τους γονείς της: «Δεν θέλω να σας απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, με συγχωρείτε. Καθόλου. Δεν υπάρχει συμβουλή».

Για το εάν έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις: «Προτάσεις όχι, δεν έχω Δεν με παρακαλάει και κανείς για να κάνω τηλεόραση. Έχουν υπάρξει δυνατότητες για κάστινγκ, αλλά δεν υπάρχει περιθώριο και αυτή η πρόθεση», απάντησε η Ηρώ Μπέζου, που εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της.

Με αυτόν τον ηθοποιό είναι ζευγάρι η κόρη των Γιάννη Μπέζου - Ναταλία Τσαλίκη εδώ και 8 χρόνια! (Video)

Η κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη, η Ηρώ είναι ηθοποιός αλλά χαμηλών τόνων άνθρωπος. Διατηρεί σχέση με ανερχόμενο ηθοποιό και αυτό δεν το γνωρίζαμε μέχρι που την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο σύντροφός της που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Ζακέτα να πάρεις». Καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» ο Μιχάλης Τιτόπουλος διατηρεί σχέση με την Ηρώ Μπέζου εδώ και οχτώ χρόνια.

«Με την σύντροφό μου δουλεύουμε πολλά χρόνια μαζί, είναι η Ηρώ Μπέζου. Πρώτα ήμασταν συνεργάτες και φίλοι και μετά δημιουργήθηκε κάτι που οδήγησε στην σχέση. Ερωτεύτηκα, την κυνήγησα. Η ίδια όχι στην αρχή. Αυτό δεν με πτόησε. Από τότε μου βγήκε κάτι συντροφικό. Είναι περίεργο να δουλεύεις με την σύντροφό σου. Έχει και τις άσχημες πλευρές να μοιράζεσαι τόσο καθημερινά πράγματα».

«Τον θαύμαζα τον Γιάννη Μπέζο. Αισθανόμουν τόσος σίγουρος για τη σχέση μου, που δεν ένιωσα ότι έπρεπε να αποδείξω κάτι. Πριν καν συμβεί οτιδήποτε, είχαμε συνεργαστεί με τον Γιάννη Μπέζο. Ήταν πολύ ωραία γιατί είχα μεγαλώσει μαζί του. Οπότε είχαμε μια επαφή», συμπλήρωσε ο Μιχάλης Τιτόπουλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share