Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Η σύζυγός μου έχασε το παιδί»: Σε κατάσταση σοκ ο Χάρης Ρώμας!

Αποκάλυψη σοκ!

27 Οκτωβρίου 2022 08:30
«Η σύζυγός μου έχασε το παιδί»: Σε κατάσταση σοκ ο Χάρης Ρώμας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον Κώστα Τσουρό, έκανε αποκαλύψεις για τον γάμο του, το παιδί που θα είχε σήμερα και την παρενόχληση που έχει δεχτεί στην αρχή της καριέρας του.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος υπογράμμισε «βεβαίως και έχω δεχθεί εκμετάλλευση για να πάρω έναν ρόλο και το αντιμετώπισα. Και μία και δύο και τρεις φορές. Μην κοιτάς τώρα που είναι το metoo, o καθένας προσπαθούσε και τότε να βρούμε τον τρόπο να το αντιμετωπίσουμε. Μου έκαναν ανήθικη πρόταση για να πάρω έναν ρόλο στην οντισιόν. Δεν το είχα καταλάβει, το έκανε κατ’ ιδίαν. Ήμουν μικρός και όπως βλέπω και σήμερα μικρά παιδιά, το θεωρώ αυτό έγκλημα».

Η παρενόχληση που δέχτηκε ο Χάρης Ρώμας

Και συμπληρώνει ο Χάρης Ρώμας «σε μένα έγινε πρόταση να κοιμηθούμε μαζί για να πάρω τον ρόλο και δεν τον πήρα. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης δεν είναι εν ζωή τώρα και είναι πάρα πολύ καλός. Αυτός το έκανε με ευγένεια, άλλος το έκανε προσπαθώντας να μου πιάσει και το γόνατο. Ήμουν όμως και δυο μέτρα άντρας, ένα κοριτσάκι; Την άλλη την πέταξε από το αυτοκίνητο».

Η πρώην σύζυγος του Χάρη Ρώμα έχασε το παιδί τους

Για τον γάμο του και το παιδί που θα είχε σήμερα, ο Χάρης Ρώμας επεσήμανε «έπρεπε να κάνω μια επανάσταση και αυτή ήταν ο γάμος. Ερωτεύτηκα και παντρεύτηκα σε ηλικία 24 ετών. Άμα τύχαινε, μπορεί και να γινόταν η η οικογένεια. Το σύμπαν πάντως δεν ήθελε, γιατί οι δρόμοι μου ήταν άλλοι, οπότε καλύτερα που έπρεπε να τελειώσει όταν το συνειδητοποίησα. Είχε μείνει έγκυος η σύζυγος μου, αλλά έχασε το παιδί. Δεν το έριξε, το έχασε. Θα μπορούσα τώρα να είμαι πατέρας ενός παιδιού μεγάλου, σχεδόν 35 χρονών γιο θα είχα»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share