Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σάλος με την Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η κίνηση που τους "τρέλανε" όλους (Video)

Ξεσάλωσε στα μπουζούκια

26 Οκτωβρίου 2022 19:59
Σάλος με την Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η κίνηση που τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το βράδυ της Πέμπτης η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε στο μαγαζί που εμφανίζεται η Άννα Βίσση για να γιορτάσει τα γενέθλια της αγαπημένης της φίλης και όπως θα δείτε στο βίντεο ξεσάλωσε με την ψυχή της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ενώ, σε μία αποκάλυψη "βόμβα" προέβη η παρουσιάστρια το προηγούμενο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια άρχισε να χορεύει ξέφρενα, ενώ λίγη ώρα αργότερα πήρε το μικρόφωνο από την Άννα Βίσση και άρχισε να τραγουδάει.

Η ίδια φάνηκε να χορεύει σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του live, ενώ σε κάποιο σημείο η Άννα Βίσση της έδωσε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδά το «Επιλογή μου». Η στιγμή αυτή απαθανατίστηκε και η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανάρτησε σχετικό βίντεο στο Instagram.

Το βαφτιστικό της δεν είναι «Βασιλική»: Αυτό είναι το πραγματικό όνομα της Βίκυς Χατζηβασιλείου!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου γνώρισε τον άντρα της και τον ερωτεύτηκε, όταν ήταν μόλις 15 χρονών. Εκείνος ήταν φοιτητής στην Αμερική και η ίδια ήταν στην Γ γυμνάσιου. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο για σχεδόν 3 δεκαετίες πλέον και έχουν αποκτήσει μαζί δυο γιους.

Δείτε επίσης: Καταπέλτης η Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έδωσε «στεγνά» τον Νίκο Χατζηνικολάου - «Ήταν επιλογή του να με βάλει...» (Video)

Συνήθως η Βίκυ κρατάει χαμηλό προφίλ ως αναφορά την προσωπική της ζωή. Παρόλα αυτά σε μια συνέντευξη της είπε πως όταν γνώρισε τον αγαπημένο της είπε πως η ζωή της άλλαξε. «Ήμουν δεκαπέντε ή δεκάξι χρονών όταν με μια ξαδέλφη μου πήγαμε σινεμά στη Θεσσαλονίκη. Πριν φύγουμε της είπα: ‘Απόψε θα γνωρίσω τον άντρα της ζωής μου’. Τον γνώρισα, αλλά για πολλά χρόνια δεν ξαναβρεθήκαμε. Ήταν φοιτητής στην Αμερική. Όταν επέστρεψε, συναντηθήκαμε τυχαία και δεν αργήσαμε να αποφασίσουμε πως θα ζήσουμε για πάντα μαζί».

Βίκυ Χατζηβασιλείου κόκκινο φόρεμα

Αν και η παρουσιάστρια διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στο πλευρό της οικογένειάς της, υπάρχει κάτι προσωπικό που οι θαυμαστές της αγνοούν.

Οι περισσότεροι πιστεύουν πως το όνομά της προέρχεται από το «Βασιλική», ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, καθώς το βαφτιστικό της παρουσιάστριας είναι «Ευρυδίκη»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share