Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άννα Βίσση: «Ο Καρβέλας δεν με άφηνε να τραγουδώ με τον...» - «Κάγκελο» η Αννίτα Πάνια (Video)

Τι άλλο αποκάλυψε;

26 Οκτωβρίου 2022 13:04
Άννα Βίσση: «Ο Καρβέλας δεν με άφηνε να τραγουδώ με τον...» - «Κάγκελο» η Αννίτα Πάνια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η συνέντευξη της Άννας Βίσση στην Αννίτα Πάνια πριν μήνες ήταν πραγματικά αποκαλυπτική – και γέννησε αρκετά viral αποσπάσματα.

Ένα από αυτά, κατά τη γνώμη μας, θα έπρεπε να αφορά τη… ζήλια του Νίκου Καρβέλα, το διάστημα μετά τον χωρισμό του με την Άννα Βίσση.

Δείτε επίσης: «Βόμβα» για την Αννίτα Πάνια: Το δεύτερο μωρό και η άγνωστη εγκυμοσύνη από διαφορετικό πατέρα

Όπως αποκάλυψε η απόλυτη Ελληνίδα star, ο μουσικοσυνθέτης μπορεί να είχε προχωρήσει τη ζωή του, όμως ζήλευε πολύ όταν η Άννα Βίσση έκανε σχέση με τραγουδιστές.

Με αποκορύφωμα αυτά που συνέβησαν όταν σύντροφός της ήταν ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Συγκεκριμένα, η Άννα Βίσση εξομολογήθηκε:

«Αυτό ζούσα κι εγώ στις σχέσεις μου μετά Νίκο εποχή. Ήταν παντού. Θα το πω τώρα. Τα είχα φτιάξει με τον Λάμπη Λιβιεράτο κι ο Καρβέλας είχε την σχέση του. Επειδή ο Λάμπης τραγουδούσε, μου λέει καλά μια χαρά αλλά δεν θα τραγουδάς μαζί του. Δεν ήθελε να είμαι με τραγουδιστή.

Είχε κι ο Νίκος μια ωραία κοπέλα αλλά εκεί ήθελε να ασχολείται μαζί μου. Εγώ τότε τραγουδούσα με τον Λάμπη ντουέτα του Καρβέλα κι ήταν τρομερά ενοχλητικό για τον ίδιο. Του είπα θα τραγουδώ ότι γουστάρω και μου είπε σου απαγορεύω να τραγουδάς τραγούδια μου».

Δείτε το βίντεο:

Η Άννα Βίσση σε γυμνή φωτογράφιση - Για μία και μοναδική φορά (ΦΩΤΟ)

Άννα Βίσση: Η διάσημη τραγουδίστρια εκτός από φωνάρα έχει και κορμάρα. Και παρότι έχουν περάσει τα χρόνια, παραμένει μία εντυπωσιακή γυναίκα...

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share