Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Λαβωμένος» από έρωτα ο Αλέξης Γεωργούλης: «Απέκτησα ψυχοσωματικά - «Είμαι δυσλεκτικός και το έμαθα...»

Αποκαλυπτικός ο ηθοποιός για τα θέματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει

26 Οκτωβρίου 2022 12:51
«Λαβωμένος» από έρωτα ο Αλέξης Γεωργούλης: «Απέκτησα ψυχοσωματικά - «Είμαι δυσλεκτικός και το έμαθα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Όλγα Λαφαζάνη και η κάμερα του Happy Day βρέθηκαν στις Βρυξέλλες για να συναντήσουν τον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος την ξενάγησε στο Ευρωκοινοβούλιο και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή και τα ψυχοσωματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Για τη δυσλεξία και το συνέδριο που έχει δημιουργηθεί για αυτόν τον λόγο ανέφερε: «Είμαι δυσλεκτικός και είχα την ατυχία να το μάθω σε μεγάλη ηλικία. Είχα αναγραμματισμούς, να μην μπορώ να θυμηθώ την ορθογραφία των λέξεων και μου έπαιρνε πολύ χρόνο να διαβάσω και να αφομοιώσω ένα κείμενο.

Μέχρι να μάθω ότι είχα δυσλεξία κουβαλούσα ένα ψυχολογικό φορτίο. Ζητάμε να ακουστούμε και να δημιουργήσουμε πολιτικές για να λύσει το πρόβλημα. Το συνέδριο αφορά τη δυσλεξία στον εργασιακό χώρο». Και πρόσθεσε: «Στον χώρο υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σου κάνουν δύσκολη της ζωής στο κομμάτι της επίδοσης».

Όσον αφορά τα ψυχοσωματικά του εξομολογήθηκε: «Τα περισσότερα τα έχω αποκτήσει από τον έρωτα, γιατί εκεί δεν χωράει λογική αλλά το συναίσθημα. Έχω ψωρίαση που βγαίνει στα χέρια, στο πρόσωπο και γενικά σε όλο το σώμα. Έχουν καιρό να εμφανιστούν, οπότε είμαι καλά».

Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:

«Φουρτούνες» για τον Αλέξη Γεωργούλη: «Με τη μητέρα μου έχουμε...»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη έδωσε ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το ρατσισμό που έχει βιώσει.

«Δεν πέρασα έντονη εφηβεία, από μικρός έλεγα ότι η αρχή της γνώσης είναι η αμφισβήτηση. Με ενοχλεί όταν έρχεται αμφισβήτηση για μένα, μόνο για να υπάρχει. Έχω δεχθεί ρατσισμό και bullying επειδή είχα δυσλεξία στο σχολείο. Έλεγαν “βαριέται, είναι χαζός”.

Δείτε επίσης: «Βόμβα» Αλέξη Γεωργούλη: Μετά την Ευρωβουλή περνάει στην Ελληνική βουλή ο ηθοποιός;

Κάποιος θα έλεγε ότι δεν έχω κάνει έργο στην Ευρωβουλή. Ή δεν έχουν ενημερωθεί ή έχουν άλλον σκοπό. Μία ευρωβουλευτής από την Ισπανία με κοίταξε έντονα, μου είπε “είσαι ηθοποιός, είσαι ο Σπύρος”.

Με τη μητέρα μου έχουμε καλές σχέσεις, μου έχει αδυναμία και όταν το είπα σε συνέντευξη, μου… την είπε. Έχω ουσιαστική σχέση με την εκκλησία, με πήγαινε από μικρό και ειδικά σε εκδρομές σε μοναστήρια», είπε αρχικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέφερε επίσης: «Με το “Είσαι το ταίρι μου” εγώ έχω καψούρα μεγάλη. Εκτός του ότι θέλω να ξαναδουλέψω με τη Βίκη, θέλω να ξαναδουλέψουμε ως Σωτήρης και Στέλλα. Με μεγάλη χαρά θα έκανα το “Είσαι το ταίρι μου” 20 χρόνια μετά».

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share