Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Ήταν ανάπηρη και...»: Η αποκάλυψη της Ζωής Λάσκαρη που είχε σπαράξει πριν το θάνατο

Τι είχε συμβεί;

26 Οκτωβρίου 2022 12:39
«Ήταν ανάπηρη και...»: Η αποκάλυψη της Ζωής Λάσκαρη που είχε σπαράξει πριν το θάνατο
Πηγή φωτογραφίας Eurokinissi
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αποκάλυψη που είχε κάνει η Ζωή Λάσκαρη πριν το θάνατό της είχε "σπαράξει". "Νόμιζα ότι ξερίζωναν την ψυχή μου", είχε εξομολογηθεί. Τι είχε αναφέρει η μεγάλη Ελληνίδα σταρ;

Η ηθοποιός είχε πολλές "περιπέτειες" όταν ακόμη βρισκόταν στις επιτυχημένες ημέρες της καριέρας της. Μια από αυτές ήταν στα γυρίσματα της ταινίας "Στεφανία", τα οποία σταμάτησαν από τη χούντα με την απάντηση πως τα αναμορφωτήρια δεν ήταν όπως τα παρουσίαζαν.

«Ήταν ανάπηρη και...»: Η αποκάλυψη της Ζωής Λάσκαρη που είχε σπαράξει πριν το θάνατο

"Εν τω μεταξύ αυτή που το είχε γράψει είχε ζήσει σε αναμορφωτήριο, ήταν ανάπηρη και ερχόταν η γυναίκα κάθε μέρα στα γυρίσματα και καθόταν και παρακολουθούσε. Δηλαδή ήταν αληθινή ιστορία η Στεφανία" εξομολογήθηκε η Ζωή Λάσκαρη.

Η στιγμή που δεν είχε ξεχάσει ποτέ ήταν όταν μπήκε το "τυπικό ωράριο" στα γυρίσματα. "Εκεί νόμιζα ότι ξερίζωναν την ψυχή μου. Ξερίζωσαν την καρδιά με το κρακ του γενικού διακόπτη. Τελεία. Δεν υπάρχει πίσω και μπρος", είχε πει. Μιας και αναφερθήκαμε στη Ζωή Λάσκαρη, δείτε εδώ όσα είχε πει για το... κέρατο.

Ζωή Λάσκαρη: Μόλις πεθάνω το σαρκίο μου θα δωριστεί στην…

Η δική μας Μπριζίτ Μπαρντό, η Ζωή Κουρούκλη, όπως είναι το πραγματικό της όνομα της Ζωής Λάσκαρη, έζησε στο φουλ. Με την σημερινή είδηση του ξαφνικού θανάτου της, θυμηθήκαμε μια ιστορία που αποδεικνύει πόσο χορτασμένη και πόσο ανώτερος άνθρωπος ήταν.

Στα γενέθλια των 70 της έγραψε ένα μήνυμα στο Facebook με πολύ χιούμορ και αυτοσαρκασμό για τον χρόνο που περνάει και κανέναν δεν αφήνει ανεπηρέαστο.

«Άνευ σημασίας: σήμερα κλείνω τα εβδομήντα μου χρόνια. Ατύχημα που συνέβη σε πολλούς πριν από μένα και θα συμβεί και σε πολλούς μετά από μένα.

Την ηλικία μου την γνωρίζει το άπαν σύμπαν ήδη από το 1959. Να σκεφτείς, ακόμα και αυτοί που γράφουν έντρομοι πως έγινα εβδομήντα, υπογραμμίζουν πως αυτή τη χρονιά, σε ηλικία 15 χρονών, κέρδισα στα καλλιστεία. Την ηλικία μου την γράφω όμως και εδώ στο facebook από το 2008.

Με ένα απλό κλικ είναι διαθέσιμη στον κάθε αργόσχολο δίχως να κοπιάζει με έρευνες και αρχαιολογικές ανασκαφές. Αν σε πιάνει θλίψη με τα γηρατειά μου (συγκρίνοντας τα με τη νεότητα μου), καταλαβαίνεις πως το πρόβλημα το έχεις εσύ και όχι εγώ, έτσι;

ΥΓ: Παρακαλώ τους συντάκτες των μπλόγκ να σταματήσουν το τζάμπα μέτρημα των πλαστικών μου επεμβάσεων. Τους καθησυχάζω τώρα αποκαλύπτοντας πως έχω και εγώ (όπως η Τζόαν -Ρίβερς εννοεί- ) συνάψει συμφωνία και μόλις πεθάνω το σαρκίο μου θα δωριστεί εξ ολοκλήρου στην Τάπεργουερ. Χρόνια μου καλά !!!!!!!!!!!»

Δείτε ένα παλιότερο βίντεο, στο οποίο η Ζωή Λάσκαρη συνοδεύεται από τις κόρες της και την εγγονή της και μιλάει για τα «μποτοξάκια» όπως τα λέει η ίδια γελώντας:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share