Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Χρυσός» γάμος του Άγγελου Λάτσιου και της Γαίας Μερκούρη: Αυτό είναι το εκκλησάκι όπου θα γίνει η τελετή με έξοδα της Ελένης Μενεγάκη

Το αναλαμβάνει η παρουσιάστρια και... τρώμε κουφέτα

26 Οκτωβρίου 2022 10:16
«Χρυσός» γάμος του Άγγελου Λάτσιου και της Γαίας Μερκούρη: Αυτό είναι το εκκλησάκι όπου θα γίνει η τελετή με έξοδα της Ελένης Μενεγάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη βλέπει το γιο της, Άγγελο Λάτσιο, να βρίσκεται σε μια υπέροχη σχέση με τη Γαία Μερκούρη και, σύμφωνα με το «Yes Magazine», δεν αποκλείεται σύντομα να μάθουμε τα εξαιρετικά ευχάριστα από την πλευρά του ζευγαριού.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, φαίνεται πως έχει φτάσει η στιγμή για το γιο της παρουσιάστριας και του Γιάννη Λάτσιου να ντυθεί γαμπρός, όπως του επεσήμανε η μητέρα του, που άρχισε να θυμάται το πώς έφτασε σε αυτό το σημείο εκείνο το μικρό παιδάκι, που κάποτε έπαιζε με τα αυτοκινητάκια του.

Ο τόπος της τελετής και... η ιδιαίτερη συνάντηση

«Δεν χρειάζεται να καθυστερείτε άλλο, έφτασε η ώρα να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη στον Άγγελο, με το ζευγάρι να μοιάζει να προχωρά κανονικά, παρά το νεαρό της ηλικίας του, αρχίζοντας να σκέφτεται τις λεπτομέρειες της τελετής.

Ο γάμος αυτός, που θα γίνει με τη Μενεγάκη, που πρόσφατα τρομοκρατήθηκε στην εκπομπή της, να αναλαμβάνει τα πάντα, φαίνεται πως θα λάβει τόπο στην Άνδρο και το εκκλησάκι στα Άχλα, όπου βαπτίστηκε η μικρή Μαρίνα. Αυτή είναι και η επιθυμία της Ελένης, μαζί με την ανάληψη του τραγουδιού από την Νατάσα Θεοδωρίδου, με την φίλη της επίσης να συνοδεύει το ζευγάρι με τον τρόπο της στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής του.

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, βέβαια, να δούμε στο ίδιο μέρος τη Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο, τον Ματέο Παντζόπουλο και τη Δωροθέα Μερκούρη, με τον «χρυσό» γάμο να αναμένεται ως ένα από τα γεγονότα της χρονιάς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share