Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Έρχεται ένας τρίτος άνθρωπος και...» - Η Αθηνά Οικονομάκου επιβεβαιώνει τις φήμες

Σοκαρισμένη δηλώνει η ηθοποιός

25 Οκτωβρίου 2022 17:33
«Έρχεται ένας τρίτος άνθρωπος και...» - Η Αθηνά Οικονομάκου επιβεβαιώνει τις φήμες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε πρόσφατα για τον ρόλο που της άλλαξε την ζωή, το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα σε εκείνη και το Φίλιππο Μιχόπουλο κι έφερε τα πάνω κάτω.

Ο ρόλος που της άλλαξε τη ζωή δεν είναι ούτε τηλεοπτικός, ούτε θεατρικός αλλά ο ρόλος της σαν μητέρα. Η ηθοποιός είπε πως στην αρχή ήταν σοκαρισμένη καθώς δεν ήξερε τι έπρεπε να κάνει. Χαρακτηριστικά είπε:

"Τον πρώτο καιρό ήμουν σοκαρισμένη και έλεγα “τι κάνουμε;”. Πέρα από τα πρακτικά θέματα που έχουν να κάνουν με το “πώς το πλένω;”, “τι θέλει τώρα;”, “γιατί κλαίει;”, είναι και το συναισθηματικό. Ένα πλάσμα έρχεται στον κόσμο, καταλαμβάνει το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής σου και είναι το μόνο που σε αφορά. Όλα τα άλλα έχουν δευτερεύουσα σημασία.

Ταυτόχρονα όμως σου λείπουν και τα κομμάτια της ζωής που είχες μέχρι πριν μείνεις έγκυος. Μέχρι λοιπόν τα 31 μου που γέννησα τον Μάξιμο είχα μάθει σε έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής - δείτε εδώ την ηλικία της ηθοποιού. Ήμουν ανεξάρτητη, ό,τι ώρα ήθελα έβγαινα, είχα προσωπικό χρόνο με τον άντρα μου, έκανα πολλά ταξίδια. Ξαφνικά λοιπόν δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά. Καταλαβαίνεις ότι καλείσαι να ισορροπήσεις πολλά πράγματα μέσα σου. Γι ’αυτό, άλλωστε, το πρώτο διάστημα που μια γυναίκα γίνεται μανούλα είναι αρκετά δύσκολο."

αθηνα-οικονομακου-25-10

«Έρχεται ένας τρίτος άνθρωπος, που ξαφνικά είναι ό,τι πιο σημαντικό και για τους δυο σας. Συγχρόνως δεν έχεις ελεύθερο χρόνο, υπάρχει ένταση, άγχος και βιώνεις από κοινού με τον σύντροφό σου μια κατάσταση που όλα είναι άγνωστα και πρωτόγνωρα. Η γυναίκα μάλιστα αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα αρκετά γρήγορα. Από τη στιγμή που μένει έγκυος, θα έλεγα.

Ο άντρας αργεί και θέλει περισσότερο χρόνο για να το συνειδητοποιήσει. Στη δική μου περίπτωση ο Φίλιππος ευτυχώς ασχολήθηκε επί της ουσίας με τον μικρό από τη γέννησή του. Στο πρώτο διάστημα της εγκυμοσύνης όμως είχε τύχει πολλές φορές να κάνω σαν τρελή επειδή, για παράδειγμα, το μωρό κουνήθηκε και εκείνος ήταν πιο χαλαρός, διότι δεν μπορούσε να αντιληφθεί όλα όσα βίωνα. Ήταν λογικό. Δεν είχε τη δική μου ένταση ούτε τον ίδιο ενθουσιασμό», αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share