Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έσκασαν τα ευχάριστα στο σπίτι της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα - Η φωτογραφία με τα τρία τους παιδιά

Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι

25 Οκτωβρίου 2022 15:37
Έσκασαν τα ευχάριστα στο σπίτι της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα - Η φωτογραφία με τα τρία τους παιδιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κόρη της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα είχε γενέθλια χθες (24/10).

Οι γονείς της γιόρτασαν τα γενέθλιά της με τη Μάργκω να σβήνει τα κεράκια της υπέροχης τούρτας που της είχαν παραγγείλει. Με την ευκαιρία αυτή είναι η πεθερά του Λέοντα Πατίτσα.

Η επιχειρηματίας για ακόμα μια φορά δεν δημοσίευσε φωτογραφίες της κόρης της, -δεν το συνηθίζει άλλωστε-, έδειξε όμως σε insta stories την τούρτα.

Όπως μπορείτε να δείτε είναι απλή, δεν έχει κάποιο σχέδιο και τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το ροζ με το γαλάζιο..

«Happy Birthday Margo» αναγράφεται στη βάση της τούρτας η οποία είναι διακοσμημένη με πολύχρωμη τρούφα.

χρουσαλά γενέθλια τούρτα κόρης

Η 10χρονη Μάργκω

Η Μάργκω γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 2012. Είναι το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά της Μαριέττας Χρουσαλά και του συζύγου της.

Σπάνια έχουμε δει φωτογραφίες τους καθώς οι γονείς της αποφεύγουν να δείχνουν τα πρόσωπα των παιδιών τους. Ακόμα όμως κι αν τελικά κάνουν μια ανάρτηση με αφορμή μια επέτειο, φροντίζουν να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά τους.

παιδιά μαριέττας χρουσαλά

Τι έχει σπουδάσει ο Λέων Πατίτσας

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι ο Λέων junior ακολούθησε το επάγγελμα του εφοπλιστή. Παρά το γεγονός ότι σπούδασε μηχανολόγος-μηχανικός με μεταπτυχιακό στα οικονομικά στο παγκοσμίου φήμης αμερικανικό πανεπιστήμιο ΜΙΤ, δεν ακολούθησε καριέρα στον τραπεζικό τομέα ή στο χρηματιστήριο που ήταν στο φόρτε του, αλλά ακολούθησε το πεπρωμένο του που ήταν γραφτό στη θάλασσα.

Στον χώρο εισήλθε το 1998, σε μια περίοδο κατά την οποία οι business της θάλασσας δεν ήταν στα πάνω τους. Τότε κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί τον «χρυσό αιώνα της ναυτιλίας» που θα ανέτελλε. Μπήκε στην εταιρεία του παππού του, την «Εύπλοια», εκεί όπου ο πατέρας του, ο Σπύρος Πατίτσας, εργαζόταν ως τεχνικός διευθυντής. Ονειρο και φιλοδοξία του ήταν και είναι να συνεχίσει και να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την επιχείρηση, ώστε να ξεπεράσει μαζί με τον πατέρα του και τον αδελφό του όλα όσα έκαναν οι προηγούμενες γενιές.

Μαριέττα Χρουσαλά Λέων Πατίτσας

Το 2001, ο στόλος της ναυτιλιακής εταιρείας «Εύπλοια» την οποία είχε ιδρύσει ο Λέων Χ. Λεμός περιελάμβανε οκτώ πλοία ξηρού φορτίου. Ηταν η χρονιά που τα παιδιά του αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστές πορείες. Τότε η κυρία Μαριγώ Λεμού αποφάσισε να δώσει τη διαχείριση των δύο πλοίων που της αναλογούσαν από την πατρική κληρονομιά στους γιους της Λέοντα και Φιλήμονα Πατίτσα. Δύο χρόνια αργότερα, το 2003, ο Λέων και ο αδερφός του Φιλήμων μαζί με τον πατέρα τους Σπύρο Πατίτσα ίδρυσαν την «Atlas Maritime Ltd».

Ο Λέων Πατίτσας είναι σήμερα managing director της «Atlas Maritime Ltd.», η οποία δημιουργήθηκε όταν διαχωρίστηκε η «Εύπλοια» και η «LC Lemos». Η εταιρεία ξεκίνησε με δύο πλοία ξηρού φορτίου και λίγο αργότερα προσέθεσε ένα ακόμη. Από το τέλος του 2005 έως τις αρχές του 2007 πούλησαν τα φορτηγά πλοία σε συμφέρουσες τιμές, εκμεταλλευόμενοι τις πολύ υψηλές τιμές και την αυξημένη ζήτηση. Η εταιρεία εστίασε την προσοχή της στα δεξαμενόπλοια αφού, όπως τονίζει ο Λέων Λεμός, «όταν επενδύσεις σε διαφορετικούς τομείς μπορείς να έχεις καλύτερα αποτελέσματα, γιατί ο ένας τομέας δεν συμβαδίζει απαραίτητα με τον άλλο. Εμείς πουλήσαμε σε υψηλά επίπεδα τα πλοία ξηρού φορτίου (bulk carriers) και σε ενδεχόμενο γύρισμα της αγοράς θα επανεπενδύσουμε σε αυτόν τον τομέα. Γενικά, πιστεύουμε ένας συνδυασμός δεξαμενοπλοίου και πλοίου ξηρού φορτίου (bulk carriers) είναι καλός». Αυτή τη χρονική περίοδο η «Atlas Maritime Ltd.» διαχειρίζεται ένα στόλο από έξι δεξαμενόπλοια, πέντε Aframaxes και ένα VLGC.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share