Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μετανιώνει η Μαρία Μπεκατώρου: «Κατάλαβα ότι δεν πρέπει να...»

Τι εξομολογήθηκε;

25 Οκτωβρίου 2022 12:43
Μετανιώνει η Μαρία Μπεκατώρου: «Κατάλαβα ότι δεν πρέπει να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν καιρό η Μαρία Μπεκατώρου είχε κάτσει στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και είχε μιλήσει για την καριέρα της στην ελληνική τηλεόραση. Σημειώνεται ότι η όμορφη παρουσιάστρια αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 και έχει κάνει μεταγραφεί στο MEGA, όπου θα παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι «Τhe Chase». Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να χάσει 10 κιλά!

«Έχω πολύ μεγάλη χαρά που είμαι εδώ και που είμαι στο MEGA» δήλωσε αρχικά η Μαρία Μπεκατώρου. Όταν ρωτήθηκε πώς αποφάσισε να αλλάξει τηλεοπτική στέγη, απάντησε: «Τα ζύγισα όλα πάρα πολύ. Βασανίστηκα πολύ, αλλά τελικά το αποφάσισα. Κι όταν πήρα την απόφαση, πήρα μία βαθιά ανάσα και είπα "πάμε να το κάνουμε ωραία". Νιώθω χαρά και ευτυχία».

Για την επιστροφή της στο MEGA εξομολογήθηκε:

«Εδώ άνοιξα τα φτερά μου. Το ότι μου έκαναν πρόταση τότε να είμαι στο J2US ήταν μεγάλη χαρά, γιατί μου άρεσε πάντα να τραγουδάω στο μπάνιο. Δεν είχα καλή φωνή, αλλά έφτασα στον τελικό. Εκεί αισθάνθηκα ότι έχω κάτι καλό να πω στον κόσμο. Ένιωθα ότι είχα μπει σε έναν άλλο δρόμο. Διαφορετικό. Παρόλα αυτά, όταν μου ήρθε η πρόταση για το "Master Chef Junior", παρακάλεσα τον τότε διευθυντή να με αφήσει να είμαι και στο Τηλεάστυ. Δεν άντεχα να φύγω. Τους είπα "αν θέλετε να έρθω και επειδή είναι ένα μαγνητοσκοπημένο προϊόν, θα ήθελα το πρωί να πηγαίνω στο Τηλεάστυ να κάνω την εκπομπή μου". Το σκέφτηκαν μία-δύο μέρες, αλλά φαίνεται με ήθελαν και πήγα και ήταν όλα όπως έπρεπε. Μετά, όμως, όταν πήγα στον ΑΝΤ1, το πρώτο YFSF το έκανα παράλληλα με το Τηλεάστυ. Αλλά μετά ήρθε η επίσημη πρόταση, όπου ήταν άλλη μία βασανιστική περίοδος για εμένα, που κατέληξε στη μεταγραφή μου στον ΑΝΤ1».

Για την περίοδο που εργαζόταν στον ΑΝΤ1, εκμυστηρεύτηκε: «Πέρασα πολύ ωραία χρόνια. Πολλά χρόνια. Από το 2013».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ελένη»:

Όσον αφορά τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις στην προσωπική της ζωή, εξήγησε: «Δεν είμαι αυστηρή στη ζωή μου. Όταν κάτι δεν το θέλω, έχω φτάσει τώρα στο σημείο να λέω "δεν το θέλω". Τώρα. Πέρασα σε ένα άλλο επίπεδο ζωής και σκέψης».

«Άρχισα να πατάω πιο πολύ στα δικά μου πόδια. Όταν σκέφτηκα ότι μπορεί να κάνω και το επόμενό μου επαγγελματικό βήμα, άνοιξα τα αυτιά μου, τα μάτια μου και άρχισα να ακούω ανθρώπους του χώρου, που μπορεί να ήθελαν να κάνουμε μία ενδεχόμενη συνεργασία. Κατάλαβα, λοιπόν, ότι δεν πρέπει να είμαι κλεισμένη τόσο πολύ στο καβούκι μου κι ότι, δόξα τω Θεώ, υπάρχουν επαγγελματίες στη δουλειά μας που θέλουν να με έχουν στην ομάδα τους, στην οικογένειά τους. Εμένα αυτό με έκανε πάρα πολύ δυνατή. Κι επειδή δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να πω το "ναι" στο MEGA, από τη στιγμή που το είπα, νιώθω πάρα πολύ καλά» σημείωσε η διάσημη παρουσιάστρια για το πώς οι επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί την έκαναν να αισθάνεται πιο σίγουρη για τον εαυτό της και να μην φοβάται.

Για τον λόγο που δυσκολεύτηκε να δεχτεί την πρόταση του MEGA, εξομολογήθηκε: «Δυσκολεύτηκα γιατί είμαι άνθρωπος που κάνω τα πάντα πάρα πολύ αργά. Τα σκέφτομαι πάρα πολύ. Είμαι πάρα πολύ σταθερή σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου. Για να πάρω μια απόφαση τόσο σημαντική, πρέπει τα σημάδια που δείχνει ο Θεός να είναι τόσα ώστε να είμαι 100% σίγουρη για την απόφασή μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share