Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Τρομοκρατημένη η Ελένη Μενεγάκη: Εμμονικός θαυμαστής άρχισε να πυροβολεί έξω από την εκπομπή της!

Το αποκάλυψε η ίδια!

25 Οκτωβρίου 2022 08:40
Τρομοκρατημένη η Ελένη Μενεγάκη: Εμμονικός θαυμαστής άρχισε να πυροβολεί έξω από την εκπομπή της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη μας άφησε «άφωνο» όταν εξιστόρησε ένα άγνωστο περιστατικό μέχρι πρότινος που είχε συμβεί στο παρελθόν έξω από το στούντιο στο οποίο βρισκόταν και έκανε εκπομπή. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η τεράστια περιουσία της πεθεράς της.

Δεν χωράει αμφιβολία πως η παρουσιάστρια είναι ένα από τα λαμπερά πρόσωπα που έκαναν την εμφάνιση τους, κυριάρχησαν και συνεχίζουν να κυριαρχούν στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Η παρουσιάστρια, την εποχή που ήταν «παιδί» του Ant1 είχε πέσει θύμα ενός φανατικού θαυμαστή της, του οποίου του είχε «καρφωθεί» ότι ήταν ζευγάρι και προκειμένου να την πάρει και να φύγουνε δεν δίστασε να βγάλει όπλο και να αρχίσει να πυροβολεί.

Ελένη μενεγάκη πυροβολισμοί ΑΝΤ1

«Είχε έρθει ένας και πυροβολούσε στην είσοδο, στου Αγίου Θωμά; Κι αν δεν είχε πυροβολήσει τον έπιασαν πάνω στο πυροβολητό. Τώρα μιλάμε όταν πρωτοξεκίνησα, 22 χρόνια πριν στον ΑΝΤ1. Κάποιος θαυμαστής που του είχε κάτσει ότι ήμασταν ζευγάρι, είχε έρθει από κάποιο μέρος από την επαρχία… «Ήρθα να την πάρω»! Θυμάμαι ότι ο φύλακας ήταν μεγάλος άνθρωπος. Το θυμάμαι πολύ έντονα», είχε αποκαλύψει η Ελένη Μενεγάκη στους συνεργάτες της.

«Πετάει στα ουράνια» η Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φωτογραφία με τον Μάκη Παντζόπουλο και η τρυφερή αγκαλιά

Στην Άνδρο με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η Ελένη Μενεγάκη. Το ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε την καλοκαιρία του Σαββατοκύριακου και άδραξε την ευκαιρία ταξιδεύοντας στον αγαπημένο του προορισμό που δεν είναι άλλος από το νησί της Άνδρου. Την ίδια ώρα, ζαλίζει η τεράστια περιουσία της πεθεράς της.

Αυτό βέβαια που μας εντυπωσίασε και μας προκάλεσε έκπληξη σε αυτή την ανάρτηση της Ελένης, πέρα βέβαια από την υπέροχη και τρυφερή φωτογραφία τους είναι η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της παρουσιάστριας στον άντρα της, μέσα από στίχους.

«… να είσαι εσυ το κύμα, να είμαι αέρας που φυσά, σου υπόσχομαι ταξίδια, ασημένια κ χρυσά …», έγραψε η ίδια και έγινε χαμός από σχόλια για την ερωτευμένη Ελένη Μενεγάκη.

Μενεγάκη Παντζόπουλος αγκαλιά

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share