Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σπάνια φωτογραφία της Χαρούλας Αλεξίου σε ηλικία 16 ετών - Αγνώριστη με κοντό μαλλί!

Πίσω στο μακρινό πια 1966

24 Οκτωβρίου 2022 23:07
Σπάνια φωτογραφία της Χαρούλας Αλεξίου σε ηλικία 16 ετών - Αγνώριστη με κοντό μαλλί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram η Χάρις Αλεξίου. H σπουδαία ερμηνεύτρια ταξίδεψε τους φανατικούς θαυμαστές της την εποχή που ήταν 16 ετών και το σπάνιο κλικ ενθουσίασε τους 83 χιλιάδες followers.

«Όταν ήμουν 16…Καλό μήνα σε όλους!» σημείωσε χαρακτηριστικά η Χάρις Αλεξίου στο Instagram.

Δείτε επίσης: Ανατριχιαστική αποκάλυψη της Χάρις Αλεξίου: «Όταν υιοθέτησα το παιδί μου είχα...»

To όμορφο κορίτσι που βλέπετε στη φωτογραφία έμελλε να γίνει η τραγουδίστρια με τις περισσότερες πωλήσεις δίσκων στην Ελλάδα. Ξεκινώντας από το 1970 η Χάρις Αλεξίου κυκλοφόρησε περισσότερους από 30 προσωπικούς δίσκους και συνεργάστηκε με όλους τους μεγάλους συνθέτες της ελληνικής μουσικής. Η φωνή της ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας και αγαπήθηκε από τη Γαλλία και το Ισραήλ μέχρι και στην Ιαπωνία.

Η καταξιωμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια Χάρις Αλεξίου μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο Instagram μία φωτογραφία από τα νιάτα της και συγκέντρωσε πολλά σχόλια για την ομορφιά της. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ντεμπούτο της στην μουσική έγινε το 1970, σε ηλικία 19 ετών, όπου και τραγούδησε για πρώτη φορά στη σκηνή της μπουάτ «Αρχιτεκτονική» στην Πλάκα.

Όσο για το τι θα έκανε τώρα αν ήταν 20 ετών, η Χάρις Αλεξίου έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης»: «Εγώ θα ήθελα να είμαι ένα κορίτσι να αλητεύει, με την καλή έννοια της αλητείας: ανεξάρτητη, να κάνει ό,τι γουστάρει, να ταξιδεύει».

Συγκλονίζει η Χάρις Αλεξίου: «Όταν υιοθέτησα το παιδί μου, είχα...»

Η Χάρις Αλεξίου έχει παραδεχθεί, ότι ο γιος της, Μάνος Θεοφίλου, είναι υιοθετημένος από την ίδια, με την τραγουδίστρια να αναφέρεται στους φόβους που είχε, όταν είχε προχωρήσει σε αυτή την πράξη.

«Είχα έναν και μοναδικό φόβο όταν υιοθέτησα το παιδί μου, εάν θα είμαι ικανή να το αγαπήσω. Αν θα είμαι αντάξια αυτού του παιδιού. Γιατί παίρνεις ένα πλασματάκι, ένα μωρό που γεννιέται, κι έχεις όλη την ευθύνη να το μεγαλώσεις και να του δώσεις μια σωστή ζωή κι έναν σωστό κόσμο» δήλωσε η γνωστή ερμηνεύτρια. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο δεύτερος σύζυγος της τραγουδίστριας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share