Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρίκη: Από αυτή την ασθένεια έπασχε η πριγκίπισσα Νταϊάνα - Η αποκάλυψη μετά τον χωρισμό

Τι της έκανε η Ελισάβετ;

24 Οκτωβρίου 2022 21:09
Φρίκη: Από αυτή την ασθένεια έπασχε η πριγκίπισσα Νταϊάνα - Η αποκάλυψη μετά τον χωρισμό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Χαμός" είχε επικρατήσει στο Buckingham με την αποκάλυψη που που είχε γίνει για την ασθένεια από την οποία έπασχε η άτυχη πριγκίπισσα Νταϊάνα! Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη της είχε μιλήσει για όλα όσα της είχε κάνει η Βασίλισσα Ελισάβετ!

Πολύς λόγος είχε γίνει για τη ζωή που έζησε η αγαπημένη λαίδη μέσα στο Buckingham -δείτε εδώ τι είχε γίνει με τη γιαγιά της-, με την ίδια να αποκαλύπτει ορισμένα από τα στοιχεία της ζωής της που δε γνώριζε κανείς.

Το 1995, η Νταϊάνα, ανοίχθηκε σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τη βουλιμία, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο BBC. Όπως εξήγησε, η χαμηλή αυτοεκτίμηση και το στρες που αποκόμισε από το διαζύγιό της με τον Κάρολο, ήταν ένα από τα στοιχεία που έκαναν την πάθησή της πιο έντονη.

"Δε μου άρεσε ο εαυτός μου, ντρεπόμουν για εμένα και δεν μπορούσα να διαχειριστώ την πίεση που δεχόμουν. Ήμουν βουλιμική για κάποια χρόνια".

Ανατριχιαστικό: Έτσι πέρασε τα τελευταία της γενέθλια η πριγκίπισσα Νταϊάνα

Γνωρίζετε πως είχε περάσει τα τελευταία της γενέθλιά η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Το Athensmagazine.gr έμαθε και θα σας αποκαλύψει τα πάντα παρακάτω, όπως έκανε και με τα ιδιωτικά της διαμερίσματα.

Συγκεκριμένα, η 1η Ιουλίου είναι μια ιδιαίτερη μέρα για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι, αφού τους ξυπνάει πολλές αναμνήσεις και τους φέρνει κάθε χρόνο αντιμέτωπους με την σκληρή πραγματικότητα. Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή τέτοια μέρα γιόρταζε τα γενέθλιά της η μητέρα τους.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η "πριγκίπισσα του λαού" όπως συνηθίζουν να αποκαλούν την Νταϊάνα, πέρασε τα τελευταία της γενέθλια σε ένα gala που είχε διοργανωθεί προς τιμή της. Το event έλαβε χώρα δύο περίπου μήνες πριν το μοιραίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα του 1997 και η ίδια, μόλις έφτασε τότε αποφάσισε να αφιερώσει λίγο χρόνο στους θαυμαστές της που περίμεναν απ' έξω και να βγάλει μερικές φωτογραφίες που μέχρι και σήμερα είναι viral.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία από εκείνο το gala:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share