Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Καμία Μακρυπούλια: Στο φως η σχέση του Μιχάλη Χατζηγιάννη με εντυπωσιακή πολιτικό (photo)

Προσπαθούν να το κρύψουν αλλά... προδόθηκαν

24 Οκτωβρίου 2022 15:04
Καμία Μακρυπούλια: Στο φως η σχέση του Μιχάλη Χατζηγιάννη με εντυπωσιακή πολιτικό (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρίσκεται σε μια εξαιρετική περίοδο επαγγελματικά με νέες κυκλοφορίες, μετά τον χωρισμό με τη Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ και στην προσωπική του ζωή μοιάζει να έχει «εισβάλει» μια εντυπωσιακή παρουσία.

Όπως αναφέρει το patkiout.gr, όλο και πιο συχνές λένε έγκυρες πληροφορίες πως είναι τον τελευταίο καιρό οι συναντήσεις της υφυπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνας Μιχαηλίδου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με πρόσχημα κάποιες φιλανθρωπικές δράσεις στις οποίες συμμετέχει αφιλοκερδώς ο τραγουδιστής από τη στιγμή που τον προσέγγισε η γοητευτική και νεαρή πολιτικός.

Μάλιστα, η τελευταία πληροφορία αναφέρει πως οι δυο τους δείπνησαν σε ένα διακριτικό εστιατόριο των νοτίων προαστίων, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα κοσμικά στέκια. Κάποιοι δε, μιλάνε με βεβαιότητα για σχέση που ήδη υπάρχει μεταξύ τους την οποία προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν κρυφή για όσο τουλάχιστον μπορέσουν, με τον τραγουδιστή πάντως να έχει σταθεί στο πλευρό της παρουσιάστριας.

Μιχάλης Χατζηγιάννης και Δόμνα Μιχαηλίδου

«Πόλεμος» για μισό εκατ. ευρώ: Ο λόγος που Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης πήγαν στους δικηγόρους τους μετά τον χωρισμό

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκαν πολύ κοντά στα δικαστήρια, με την περιουσία τους να βρίσκεται στο επίκεντρο μετά τον χωρισμό.

Μπορεί όλα να έγιναν σε πολιτισμένο επίπεδο, αλλά τα δύο δίδυμα σπίτια τους στην Πάρο, όπως αναφέρει δημοσίευμα, τους έφεραν αντιμέτωπους.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης προσέφερε στην Ζέτα Μακρυπούλια 500.000 ευρώ για να πουλήσει το μερίδιό της αλλά εκείνη αρνήθηκε. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μετά από δεύτερες σκέψεις θεώρησε ότι το ποσό είναι πολύ χαμηλό για την περιοχή. Η διαφωνία τους αυτή φαίνεται να τους είχε δημιουργήσει μια ένταση η οποία δεν κατάφερε να περαστεί εξωδικαστικά και τελικά το ζευγάρι απευθύνθηκε σε δικηγόρους για να μπορέσουν να επιλύσουν τις διαφορές τους.

Τα σπίτια του Χατζηγιάννη και της Μακρυπούλια που βγαίνουν προς πώληση βρίσκονται στον δρόμο από τις Καμάρες προς τις Κολυμπήθρες. Πρόκειται για δυο σπίτια μοναδικής αρχιτεκτονικής, τα οποία μάλιστα μοιράζονται μια κοινή πισίνα.

Το πρώτο είναι 145 τ.μ. και το απέκτησαν το 2008 ενώ το δεύτερο έχει έκταση 175 τ.μ. και αποκτήθηκε έναν χρόνο αργότερα. Συνήθως στο ένα από αυτά (το πρώτο) πήγαιναν συχνά όταν δεν είχε χτιστεί το καινούργιο στον Αμπελά. Ενώ το άλλο το παραχωρούσαν σε φίλους τους. Μάλιστα, όταν αγόρασαν το οικόπεδο για να χτίσουν τα άλλα δυο σπίτια, δεν σκόπευαν να πουλήσουν κανένα από αυτά.

Όμως οι καιροί αλλάζουν και πλέον η περιουσία πρέπει να μοιραστεί. Όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον τους, η διαφορά τους στο ποσό που πρέπει να καταβληθεί είναι αρκετά μεγάλη. Φίλοι και γνωστοί τους πάντως εύχονται οι δυο τους να μην οδηγηθούν στα δικαστήρια καθώς αυτή θα είναι μια πολύ άσχημη εξέλιξη για τον τρόπο με τον οποίο θα τελειώσει αυτή η σχέση που ξεκίνησε με έναν μεγάλο έρωτα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share