Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Καταρρακωμένη η Ιωάννα Τούνη: «Πονάω φρικτά στην εγκυμοσύνη...»

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει

22 Οκτωβρίου 2022 16:57
Καταρρακωμένη η Ιωάννα Τούνη: «Πονάω φρικτά στην εγκυμοσύνη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της μπαίνει η Ιωάννα Τούνη. Η influencer περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου και δημοσιεύει συχνά τις σκέψεις της στα social media για τις αλλαγές στο σώμα της. Μάλιστα η ίδια παραδέχεται πως έχει εγκαταλείψει τη γυμναστική, αφού θα έπρεπε να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. Με την ευκαιρία αυτό είναι όλο το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση γάμου που δέχτηκε στη Βενετία.

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα βίντεο στο instagram η Ιωάννα Τούνη σχολίασε: "Πονάω φρικτά, οικτρά στη μέση, στην πλάτη, τα κόκκαλά μου, νομίζω είμαι για απόσυρση"

Και έγραψε: "Επειδή στην εγκυμοσύνη αλλάζει απότομα στο σώμα της γυναίκας, ανοίγουν τα κόκκαλα και πηγαίνουν τα όργανα στο πλάι, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για το μωρό, πονάς πολύ. Ειδικά στους τελευταίους μήνες. Το έχω αμελήσει πολύ, αλλά βοηθάει η γυμναστική. Σήμερα κατάφερα να κλείσω ένα μάθημα pilates", δήλωσε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.

Η ανάρτησή της

"Σου έχω update εγκυμοσύνης! Σήμερα είναι 28 εβδομάδων ακριβώς, δηλαδή 6,5 μηνών. Το μωρό έχει πλέον μέγεθος ολόκληρης κολοκύθας, έχει μεγαλώσει το αντράκι μου και επίσης έχω παρατηρήσει την εξής αλλαγή στο σώμα μου…Ας το πάρουμε όμως από την αρχή.

Λοιπόν είπαμε, είμαι 6,5 πλέον μηνών, κάνω ακόμα εμετούς δηλαδή έκανα και σήμερα και χθες και προχθές. Γενικά τέσσερις από τις επτά μέρες της εβδομάδας θα τους κάνω τους εμετούς μου οπότε γενικά η ενέργειά μου δεν είναι πολύ καλά. Είναι πολύ πεσμένος και ο σίδηρος μου, είναι πολύ πεσμένα όλα οπότε είμαι γενικά ένα κουρέλι. Πέραν αυτού έχω παρατηρήσει ότι εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει στην κοιλιά μου και βγαίνει αυτή εδώ η καφέ γραμμούλα.

Η συγκεκριμένη γραμμούλα λέγεται linea negra κι εμφανίζεται στην εγκυμοσύνη και μετά εξαφανίζεται. Περίεργο δεν είναι; Επίσης πονάω φρικτά στη μέση, στην πλάτη, στα κόκκαλα μου… νομίζω ότι είμαι για απόσυρση, πραγματικά να με πας και να με κάνεις παλιοσίδερα.

Φταίω και εγώ γιατί πρέπει να κάνω γιόγκα, pilates και λοιπά για εγκυμοσύνη και το έχω αμελήσει αρκετά γιατί τρέχω και έχω διάφορα… το Θεσσαλονίκη-Αθήνα, τη δουλειά και χίλια δυο μύρια αλλά έχει γίνει πολύ ανυπόφορος ο πόνος και σήμερα έκλεισα όντως να πάω pilates για εγκυμοσύνη. Ελπίζω να περάσει" είπε χαρακτηριστικά η γνωστή influencer στα Instagram stories της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share