Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

Μίλησε για πρώτη φορά η Ράνια Σχίζα: Το σχόλιο για την κατάθεσή της στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη (Video)

Τι ανέφερε;

22 Οκτωβρίου 2022 16:42
Μίλησε για πρώτη φορά η Ράνια Σχίζα: Το σχόλιο για την κατάθεσή της στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και για την επικαιρότητα που τον τελευταίο καιρό έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα, απάντησε η Ράνια Σχίζα στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Με την ευκαιρία δείτε για πρώτη φορά ποιος είναι ο σύζυγος της ηθοποιού.

«Βέβαια με τρομάζει η επικαιρότητα και το φοβερό είναι ότι δεν βλέπω άλματα μεγάλα μπροστά. Έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι γίνονται βήματα προς τα πίσω και αυτά τα στερεότυπα που υπήρχαν τότε βλέπω ότι εξακολουθούν να υπάρχουν και μάλλον τα έχουμε συνηθίσει, δεν έχουμε εκπαιδευτεί. Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει όλο αυτό, η βία και το ξύλο, αν δεν κάνουμε κάτι σαν κοινωνία, θα συνεχίζει», είπε αρχικά η Ράνια Σχίζα.

 Ράνια Σχίζα

Για την υπόθεση Φιλιππίδη που κλήθηκε ως μάρτυρας, η Ράνια Σχίζα ανέφερε: «Η κατάθεσή μου είναι στα πρακτικά της δίκης, είναι καταγεγραμμένη και μπορείτε να τη βρείτε. Είμαι ενάντια σε κάθε μορφή κακοποίησης και βίας, είμαι δίπλα σε όποιον αδικείται και κακοποιείται».

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Πέντε ηθοποιοί αποδόμησαν την κατηγορία των βιασμών... Αδίστακτη ψεύτρα η καταγγέλουσα!» - "Καταπέλτης" ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος (Video)

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Οι καταθέσεις και των πέντε ηθοποιών οδήγησαν στην κατάρριψη των κατηγοριών για τους δύο βιασμούς από τον Πέτρο Φιλιππίδη». Αυτό υποστήριξε ο δικηγόρος του ηθοποιού Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εξερχόμενος από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο οι ηθοποιοί που κατέθεσαν υποστήριξαν ότι ουδέποτε μέχρι το 2021 είχαν ακούσει για κάποια ανάρμοστη συμπεριφορά με θέματα που άπτονται στη γενετήσια σφαίρα. Το μόνο πρόβλημα που είχαν μαζί του, όπως δηλώσει και ο Τάσος Χαλκιάς, είναι ότι ήταν τελειομανής. Για την ακρίβεια μανιακός με τη δουλειά του».

Την κατηγορία ότι το 2008 ο Πέτρος Φιλιππίδης βίασε την καταγγέλουσα την απέρριψαν οι ίδιοι οι ηθοποιοί. Όπως δήλωσε και η κ. Ζέτα Μακρυπούλια δεν συναντήθηκαν ποτέ στις τουαλέτες και ποτέ δεν της ανέφερε ότι θα είναι το έβδομο πρόσωπο στην παράσταση γιατί δεν υπήρχε έβδομος ρόλος.

«Η πρώτη καταγγέλουσα είναι μία αδίστακτη ψεύτρα» τόνισε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Μάλιστα στάθηκε αρκετά στην κατάθεση της κυρίας Μακρυπούλιας καθώς όπως ο ίδιος επεσήμανε η ηθοποιός δεν γνώριζε την καταγγέλουσα. Μάλιστα όταν της είπαν ότι ήταν κόρη ηθοποιού, είπε δεν την γνωρίζω.

Ερωτηθείς τι σχολιάζει συνολικά για τις καταθέσεις των ηθοποιών εκείνος απάντησε: «Την διαψεύδουν κατηγορηματικά με κομψό τρόπο. Αποδομήθηκε η κατηγορία που αφορά τους δύο βιασμούς με την υπογραφή πέντε ηθοποιών».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share